Leer hoe je Salamini Italiani alla Cacciatora AOP bereidt van thuis uit

Geüpdatet op 10 mei 2021 door ELLE Partner
Leer hoe je Salamini Italiani alla Cacciatora AOP bereidt van thuis uitELLE Eten x Salamini Italiani alla Cacciatora AOP
Ben jij ook zo gek op de Italiaanse keuken? Herontdek dan je favoriete smaken en neem deel aan een digitale workshop in Italiaanse stijl! De ster van de dag? De onnavolgbare Salamini Italiani alla Cacciatora AOP, een van de beste hartige specialiteiten uit de laars van Italië. Lees hier hoe je je kunt inschrijven voor een evenement dat je smaakpapillen van verre reizen laat dromen.
Na de eerste twee workshops - rond de Cotechino Modena IGP en de Mortadella Bologna IGP - is het nu tijd voor de volgende gang. Hiervoor hebben we opnieuw een Italiaans topproduct geselecteerd: de Salamini Italiani alla Cacciatora AOP. Ook deze derde en laatste digitale kookworkshop wordt live geleid door de virtuoze Italiaanse kok Gianfranco Avantaggiato. Lukania - Express, het restaurant van deze grootmeester van de Italiaanse keuken, bevindt zich in Bierbeek.
Je brengt deze lekkere avond in het teken van heerlijke Italiaanse charcuterie dus in opperbest gezelschap door. Tijdens deze cooking show 2.0 leer je de beroemde Salamini Italiani alla Cacciatora AOP volgens de Italiaanse tradities te bereiden.
Aarzel dus niet maar schrijf je in voor de workshop. Hij staat in het teken van de Salamini Italiani alla Cacciatora AOP en vindt plaats op 27 mei, van 19 tot 21 uur. 
IN DE PRAKTIJK ONTVANGT ELKE DEELNEMER DE DAG VOOR HET EVENEMENT EEN PAKKET MET:
  • de benodigde ingrediënten om het gerecht van de chef te kunnen bereiden;
  • het sterproduct van de workshop, in dit geval dus de Salamini Italiani alla Cacciatora AOP;
  • een pak informatie over de drie Italiaanse salumi, een lijst met verkooppunten en het recept dat de chef heeft uitgewerkt
Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt (vijftig deelnemers per workshop) en bestemd voor onze Belgische lezers/lezeressen. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor deze derde workshop rond de Salamini Italiani alla Cacciatora AOP. Vul hiervoor onderstaand inschrijvingsformulier in.

italiaanse keuken
ELLE Eten x Salamini Italiani alla Cacciatora AOP
Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mortadella Bologna IGP.