Antwerps schoenenmerk Morobé brengt eerste bruidscollectie uit

Gepubliceerd op 8 april 2021 door ELLE België
Antwerps schoenenmerk Morobé brengt eerste bruidscollectie uitMorobé KYRA-hak

Morobés elegante hakken waren al geliefd bij toekomstige bruiden, nu lanceert het Belgische merk een eigen bruidscollectie: Mariée.

De acht populairste modellen goot Morobé in een nieuw huwelijksjasje. Ze creëerden ook vijf nieuwe modellen voor de Mariée-collectie. Elke schoen kan je verkrijgen in wit croco leder of effe écru leder. Niet alleen de kleur, maar ook de hakhoogte kan je zelf kiezen. Kies je voor de sexy tien centimeter of de comfortabele zes centimeter?

De bruiden die niet van hakken houden, is Morobé niet vergeten. De ROBIEN en RUTH-sandalen hebben geen hak nodig om elegant te zijn. “Met de uitvoeringen op een hoge hak, lagere hak en platte zool kan de bruid doorheen de dag voor een meer comfortabele schoen kiezen. Doen haar voeten na een tijdje pijn, dan zijn we er voor haar”, verduidelijkt oprichtster Virginie.

Morobé bruidscollectie mariée
ROBIEN-schoen

Morobé symboliseert de krachtige, hedendaagse vrouw en dat zie je aan haar ontwerpen. De gevlochten KYRA-hak hint naar het bekende Bottega Veneta-muiltje, maar dan voor de helft van de prijs. Virginie vindt dat kwalitatieve bruidsschoenen betaalbaar moeten zijn: “Ik vond het een mooie uitdaging om mijn klanten nóg meer opties aan te bieden”.

Je hoeft ook geen bruid te zijn om deze collectie te dragen. Je kan de statement hakken perfect combineren met wat al in je kleerkast hangt.

Morobé bruidscollectie mariée
PENNY-hak

(Stagiaire Amber Lacasse)