Y.A.S. brengt betaalbare varianten van iconische bruidsjurken

Gepubliceerd op 20 januari 2020 door Isabelle
Y.A.S. brengt betaalbare varianten van iconische bruidsjurken

Stralend naar het altaar zonder te diep in de buidel te moeten tasten? Het kan! Onlangs bracht VILA een prachtige capsule bridal wear en ook Y.A.S. -kort voor Your Apparel & Style- pakt uit met een reeks bijzonder budgetvriendelijke bruidsjurken.

Het Deense label, dat deel uitmaakt van de Bestseller groep, boog zich over de bruidsindustrie en haalde enkele iconische looks van de voorbije jaren boven. Romantisch kant à la Kate Middleton, een funky jumpsuit zoals die van Solange of een minimalistisch, clean ontwerp zoals de jurk van Meghan Markle. Prijzen schommelen tussen €50 en €170 en dat maakt de collectie al helemaal onweerstaanbaar.

Y.A.S.bruidsjurken_bridal_wear_yuttu_betaalbaar_015992_jumpsuit_129.99EUR

Y.A.S.

Het idee dat een bruidsjurk je moet ruïneren is trouwens compleet achterhaald. Steeds meer vrouwen huren hun jurk of stappen op de mooiste dag van hun laven doodleuk in een oud nummertje naar het altaar. Zelfs wereldsterren zijn niet vies van zo’n budgettair huwelijksbootje  -getuige Keira Knightley’s gerecycleerde trouwjurk of Emily Ratajkoswki, die op de mooiste dag van haar leven in mosterdgeel Zara maatpak kwam opdagen. Dan is er natuurlijk ook Zoë Kravitz, die genoeg bleek te hebben aan een wit fietsbroekje en doorkijktop. Inspiratie genoeg! En als je dan toch nog altijd liever naar een klassieke look grijpt, zijn er collecties zoals die van Y.A.S.

De fashionvideo van vandaag :
DE 5 BESTE APPS OM KLEDING TE VERKOPEN

Ontdek hier de volledige collectie:

Hebben? De collectie is vanaf 23 januari beschikbaar via Y.. of in onderstaande Belgische boetieks:

• Juttu (Antwerpen – Gent – Brugge – Roeselare – Brussel – Woluwe) vanaf 23/01

• Sally 4th (’s Gravenwezel)

• ILS – I Love Shopping (Lille)

• VELVET (Hoogstraten)

• LUV/ (Oostende)

• Anna & Julia (Tessenderlo)

Wist je trouwens dat de keuze van je bruidsjurk onbewust ook heel wat over jou vertelt? Ontdek hier de verborgen symboliek achter jouw trouwjurk!