We love: Y.A.S. komt opnieuw met betaalbare bruidsjurken

Gepubliceerd op 23 februari 2021 door Lore Ginneberge
We love: Y.A.S. komt opnieuw met betaalbare bruidsjurkenY.A.S.

Stralend naar het altaar zonder te diep in de buidel te moeten tasten? Het kan! Vorig jaar bracht VILA een prachtige capsule bridal wear en ook Y.A.S. -kort voor Your Apparel & Style- pakt uit met een reeks bijzonder budgetvriendelijke bruidsjurken.

Y.A.S. bruidscollectie trouwjurken betaalbaar
Y.A.S.

Het idee dat een bruidsjurk je moet ruïneren is compleet achterhaald. Steeds meer vrouwen huren hun jurk of stappen op de mooiste dag van hun laven doodleuk in een oud nummertje naar het altaar. Zelfs wereldsterren zijn niet vies van zo’n budgettair huwelijksbootje  -getuige Keira Knightley’s gerecycleerde trouwjurk of Emily Ratajkoswki, die op de mooiste dag van haar leven in mosterdgeel Zara maatpak kwam opdagen. Dan is er natuurlijk ook Zoë Kravitz, die genoeg bleek te hebben aan een wit fietsbroekje en doorkijktop. Inspiratie genoeg! En als je dan toch nog altijd liever naar een klassieke look grijpt, zijn er collecties zoals die van Y.A.S.

Y.A.S. bruidscollectie trouwjurken betaalbaar
Y.A.S.

Shop hier enkele looks uit de Y.A.S. bruidscollectie:

Geborduurde kanten trouwjurk
Geborduurde kanten trouwjurk, €169,99

Shop hier

 

bruidscollectie goedkoop
Korte jurk met bloemen, €169,99

Shop hier

trouwjurk
trouwjurk met V-hals, €399,99

Shop hier

Hebben? De collectie is beschikbaar via Y-a-s.com of in geselecteerde Belgische boetieks:

Wist je trouwens dat de keuze van je bruidsjurk onbewust ook heel wat over jou vertelt? Ontdek hier de verborgen symboliek achter jouw trouwjurk!