Geniaal: Emily Ratajkowksi is stiekem getrouwd in een Zara outfit

Gepubliceerd op 26 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Geniaal: Emily Ratajkowksi is stiekem getrouwd in een Zara outfit

Emily Ratajkowski verraste dit weekend vriend en vijand door compleet onverwacht in het huwelijksbootje te stappen met nieuwe vlam Sebastian Bear.

"Soooo, I have a surprise", liet de ranke brunette vorige zaterdag weten op social media. En wat voor één. Ratajkowski maakte pas 2 maand geleden haar breuk met muziekproducent Jeff Magid, maar vond dus erg snel ware liefde in de armen van producer Sebastian Bear. De Gone Girl-actrice documenteerde haar huwelijk én de bachelorette party uitgebreid op Instagram.

https://instagram.com/p/Bfl6Qz0F78b/?taken-by=emrata

Ook haar kledingkeuze valt behoorlijk onconventioneel te noemen. Ratajkowski koos op haar grote dag voor een okerkleurig pak van Zara en maakte haar outfit af met een zwarte flaphoed én haar schattige mopshond. Wil je ook eens in de voetsporen treden van ons Emily? Haar wedding look is nog steeds te koop, hier vind je haar blazer en broek.

De ceremonie vond plaats in New York City Hall en getuige van dienst was niemand minder dan king of memes The Fat Jewish.

Krijg je van zo'n whirlwind wedding zelf trouwkriebels? Dan krijg je vast nog meer inspiratie met de getuigenis van onze beauty editor die stiekem in het huwelijksbootje stapte of het verhaal Ik ben gescheiden, getrouwd en bevallen op één dag.

 

The Wedding:

Bron: Instagram/emrata