VILA lanceert betaalbare bruidsjurken

Gepubliceerd op 6 januari 2020 door Isabelle
VILA lanceert betaalbare bruidsjurken

Hebben: de bohemian love bruidsjurken van VILA

Are we there yet? Is de lente al in zicht??? Toegegeven, het is nog even wachten op fluitende vogels en de eerste kousloze trip naar de winkel, mààr niets belet ons nu alvast te dromen van hyper romantische lentehuwelijken en VILA versterkt dat gevoel met de  launch van een dromerige bruidsgarderobe. Het Deense label pakt uit met een prachtige miniserie jurken voor bruiden en hun entourage in zachte pasteltinten. Vloerlange designs, wat obligaat kant voor de bruid, romantische zijde voor de bruidsmeisjes en enkele speelse peekaboo details: ziehier de ingrediënten voor een geslaagde lentecocktail!

VILA_bridal_wear_bruidscollectie_betaalbaar_lente_2020Sarah Amstrup 20 nov VILA7081

Toekomstige bruiden krijgen de keuze tussen twee modellen: één crèmekleurig, vintage geïnspireerd design en één ivoorkleurige variant met vlindermouwtje. BFF’s, zusjes en getuigen stralen dan weer in zachtroze jurk of babyblauw top en rok. Het goede nieuws: het prijskaartje! Voor nog geen €300 zijn deze jurken immers de jouwe. 

VILA's bridal collectie is verkrijgbaar vanaf februari bij ZEBILSVelvet Store en Deleye. Ontdek hier alle looks: 

Zie jij eerder een winters trouwpartijtje zitten? Haal hier dan inspiratie voor een winterse bruidsjurk en check zeker ook ons Pinterest Wedding Dress board. Of kijk de looks van deze memorabele celeb bruiden af...