Kids: 5 kleine labels voor kinderkleding die we tijdens de lockdown hebben ontdekt

Geüpdatet op 2 december 2020 door Laura Lurquin en Virginie Dupont
Kids: 5 kleine labels voor kinderkleding die we tijdens de lockdown hebben ontdekt

Neutrale kleuren, natuurlijke materialen... We hebben van de lockdown gebruikgemaakt om door onze Instagramfeed te struinen op zoek naar nieuwe, coole labels voor kinderkleding. Ontdek onze vijf mooiste ontdekkingen

FieldDay

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Drop no. 2 - tomorrow @ 10am central time.

Une publication partagée par K I N D L Y (@kindly.thelabel) le

Onze absolute lockdownfavoriet. Ontwerpster Lois Janz staat aan het hoofd van FieldDay The Label, een minimalistisch en uniseks merk voor kinderen. Deze tijdloze kleren zijn ontworpen in een kleine studio in Canada. Ze zijn bestemd voor kinderen van 0 tot 12 jaar: makkelijke mode, neutrale kleuren, mooie stoffen en verzorgde details. Alles in natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. We houden van de unieke outfits, de gebreide cardigans en tijdloze basisstukken. Een klein merk voor kinderen, om van heel nabij op te volgen.

Lilleblom

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Everything else can wait

Une publication partagée par Laura Lurquin (@laura_lurquin) le

Het in Duitsland gevestigde Lilleblom is het geesteskindje van Noel en Vivienne. Het is een piepjong minimalistisch label met kleren voor baby's en kinderen. Het fijne merk heeft, met zijn kleine collectie van basisstukken in sobere kleuren, de wind in de rug en mooie dagen in het vooruitzicht. De lijfspreuk van de twee ontwerpsters is duidelijke: tijdloosheid. De producten van Lilleblom zitten lekker en zijn geproduceerd met hoogwaardige materialen van Oeko Tex en Global Organic Textile Standard. Kleine bonus? Alle kleding wordt door de twee zussen zelf in hun studio gemaakt. Moeilijk te weerstaan.

Studio Noos

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Giveaway time💥 We have teamed up with our lovely friend @dappermaentje and will give-away 2 teddy sets: - Studio Noos chunky teddy mom bag - Studio Noos chunky teddy wallet - Dappermaentje teddy moon 1 set through the account of @studionoos + 1 set through the account of @dappermaentje. To enter just… 1. Follow @studionoos & @dappermaentje 2. Like this photo 3. Tag someone who also needs to win this set The winners will be selected by the app ‘random picker' and will be notified Friday morning! 📸 @dappermaentje #giveaway #studionoosxdappermaentje #studionoos #teddy #chunkyteddy #mombag #teddybag #wallet #teddywallet #chunkywallet #dappermaentje #pacifiermoon

Une publication partagée par Studio Noos (@studionoos) le

Op Instagram stootten we op het kleine Nederlandse label Studio Noos, dat nu al enkele maanden naar ons lonkt. Dit leuke merk richt zich tot de mama's (en papa's) die op zoek zijn naar een handige en mooie tas om een dagje naar zee te gaan of maandenlang naar de andere kant van de wereld te trekken. De ontwerpen van Studio Noos zijn sober en modern. Ze combineren met brio originele kleuren en verzorgde details. Bovendien wordt alles met de hand gemaakt door een stichting waar mensen helpen die door de arbeidsmarkt zijn afgestoten maar gepassioneerd zijn door design en mode. We gingen overstag voor de luiertas en het puffy tasje.

Sollybaby

 

Voir cette publication sur Instagram

 

His little hand holding me 🥺❤️ . @jime.hodson

Une publication partagée par Solly Baby (@sollybaby) le

Solly Baby is een Amerikaans merk met artikelen voor de verzorging van baby's en kleuters. Het werd in 2010 opgericht door Elle Rowley, mama van vier, die een mooi en eenvoudig alternatief zocht voor wandelwagens. Invloedrijke iconen als Anne Hathaway, Olivia Wilde, Serena Williams en Maren Morris zijn allemaal al gespot met de Solly Baby-draagdoek. Die profileert zich als milieuvriendelijk én modern. Met hun sobere kleuren en tijdloze design veroveren de draagdoeken, swaddles en sleep grows zeker een plaatsje bij de essentiële cadeaus voor toekomstige mama's (of papa's).

Simple Kids

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Very excited about the reopening of the stores ✨ We wish everyone good luck and above all stay safe❣️#shoplocal #ikkoopbelgisch

Une publication partagée par SIMPLE KIDS (@simplekidsbelgium) le

Made In Belgium, eindelijk. Met zijn resoluut retro grafische prints, bewerkte snitten, hoogwaardige materialen, geraffineerde details en perfecte afwerking biedt Simple Kids elegante en comfortabele kleding aan. Het Belgische merk brengt een allesbehalve eenvoudige maar perfect harmonieuze combinatie van vintage 60-70's sfeer en casual style. Bovendien zijn we weg van de flitsende en kleurrijke kinderkleren. Om meteen aan te trekken!

LEES OOK

Vintage special: dit zijn onze favoriete tweedehandswinkels voor kids

Bonjour Maurice: schenk een duurzame babygarderobe