Wie zijn de jeniors en wat hebben ze nodig?

Gepubliceerd op 6 november 2020 door ELLE Partner
Wie zijn de jeniors en wat hebben ze nodig?

Zeg niet langer "senioren" maar "jeniors" om 50-plussers te beschrijven die bewijzen dat leeftijd slechts een state of mind is! We verklappen je hun geheim om net zo jong te lijken als ze zich voelen…

De nieuwe generatie “jeniors”

Goed nieuws: we worden steeds beter ouder! Dankzij de wetenschappelijke vooruitgang blijven we langer in goede gezondheid. Wie vroeger senior werd genoemd (mensen ouder dan vijftig) barst nu van de energie en voelt zich in topvorm! Deze nieuwe generatie “jeniors” (een samentrekking van juniors en seniors) blijft aan het werk of haalt het meeste uit hun vrije tijd. Ze zijn goed in hun vel en streven ernaar om hun uiterlijk zo goed mogelijk te doen matchen met hun jonge mentaliteit, te beginnen met het uitzicht van de huid die, wanneer ze slecht wordt verzorgd, de neiging heeft hun werkelijke leeftijd te verraden of zelfs erger… ze er ouder te laten uitzien dan ze in werkelijkheid zijn.

Een uitgeputte huid en andere kwaaltjes

Na verloop van tijd verliest de huid geleidelijk aan haar verdedigingsmiddelen. Wanneer men de kaap van vijftig heeft overschreden wordt ze droger, dunner en fragieler. Dat komt door een verminderde hormoonproductie, gelinkt aan de menopauze, die alle huidlagen verstoort.

Met als gevolg een huid die haar vitaliteit en stevigheid verliest en een teint die een grijze schijn krijgt. De tandwielen van celvernieuwing lopen vast, wat resulteert in een sneller opkomen van tekenen van huidveroudering zoals diepe rimpels, ouderdomsvlekken, slappere huidcontouren, het verlies van uitstraling, enz.

Om het verschijnen van deze huid imperfecties te vertragen en te corrigeren, moeten we gaan voor een complete anti-aging skincare, die aangepast is aan de specifieke behoeften van de rijpere huid en die in staat is om de gedevitaliseerde huid zichtbaar te verjongen.

Textuur van de Essence-behandeling uit het Global-Repair-assortiment van Filorga © Presse

Jeugd coaching

Cosmetica is een uitstekende bondgenoot bij het tegengaan van al deze tekenen van huidveroudering, die op hetzelfde moment opkomen. Cosmetische laboratoria bieden de dag van vandaag een complete lijn anti-aging verzorging aan met technologische formules. Dit is het geval bij Filorga, het toonaangevende Franse laboratorium voor esthetische geneeskunde, dat een lijn heeft ontwikkeld met een unieke formule: de Intensive Repairing Factors, een complex dat de beste cosmetische voedingsstoffen combineert met de meest vernieuwende ingrediënten, voor een zichtbaar verjongende werking. Een formule op basis van een trio supervoedingsstoffen, 50 verhelderende meso-ingrediënten voor een frisse en stralende teint en 4 celboosters die zich elk richten op rimpels, donkere vlekken en het verlies van volume en stevigheid. Dit unieke complex is een doeltreffende formulering en een krachtige anti-aging bondgenoot met een spectaculaire werking.

Wat zijn medi-cosmetica?

De Laboratoires Filorga bedacht, ontwikkelde en vervaardigde oorspronkelijk injectables die worden gebruikt door esthetische artsen, dermatologen en cosmetische chirurgen. Voortbouwend op deze expertise heeft het merk anti-aging verzorgingslijnen ontwikkeld op basis van vullende (hyaluronzuur) en revitaliserende actieve ingrediënten die gebruikt worden bij injectables. Hun doel? Hun unieke expertise toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen door middel van een revolutionaire anti-aging huidverzorgingslijn.

Anti-aging die je echt ziet

Het Global-Repair-assortiment, gelanceerd in 2019, omvat een multi-actieve crème en een expert serum.

Jeniors
Verkrijgbaar in apotheken en bij Ici Paris XL

De formule in het hart van deze verzorgingen bevat poly-revitaliserende ingrediënten, die worden gebruikt in injecteerbare mesotherapie die de teint verlheldert, vier celboosters die het ontstaan van rimpels, het verschijnen van vlekken, het gebrek aan stevigheid en het verlies van volume tegengaan en drie supervoedingsstoffen die werken als beschermende schilden van de huid, omega-boosters van celvernieuwing en vitamine A, D, K en E met regeneratieve eigenschappen.

Verkrijgbaar in apotheken en bij Ici Paris XL

In 2020 werd het assortiment uitgebreid met twee nieuwe behandelingen: een essence, verrijkt met een extract van bruine algen, dat in staat is om de huidbarrière te herstellen en de hydrolipidenfilm te versterken, voor meer soepelheid en comfort, en een verzorging voor de oogcontouren en de lippen, die een extract van tuberoos bevat, een activator van microcirculatie, evenals een gladmakend extract van sesam dat de omtrek van de mond hertekent. Donkere kringen, wallen, kraaienpootjes, verticale  rimpels en nasolabiale plooien worden allemaal in één keer behandeld. Bij dagelijks gebruik maakt deze anti-aging verzorging het mogelijk om enerzijds opnieuw een zachtere en meer comfortabele huid te krijgen en anderzijds om alle tekenen van huidveroudering te behandelen.

Jeniors
Verkrijgbaar in apotheken en bij Ici Paris XL

Eenvoudige, snelle en doeltreffende behandelingen die zijn aangepast aan het hectische levenstempo van vrouwelijke jeniors, zodat ze zich even jong in hun vel kunnen blijven voelen als in hun hoofd!

Jeniors
Verkrijgbaar in apotheken en bij Ici Paris XL

Ben je op zoek naar een doeltreffende anti-aging verzorging? Doe mee aan onze wedstrijd en win 2 Global-Repair verzorgingen van Filorga.

Wil je het effect zelf kunnen zien? Waag je kans en win de Global-Repair Crème en de Global-Repair Eyes & Lips, ter waarde van 169,80 €. Neem deel en wordt 1 van de 3 gelukkigen. Beantwoord hiervoor de volgende vraag:

 

Dit artikel kwam to stand in nauwe samenwerking met Filorga
www.filorga.com

Lees ook:
10 slechte gewoontes die je haar beschadigen
Morphe komt naar België: deze 3 make-upproducten wil je hebben
SOS droge handen: deze handcrèmes heb je nu nodig