Morphe komt naar België: deze 3 make-upproducten wil je hebben

Geüpdatet op 3 november 2020 door Lore Ginneberge
Morphe komt naar België: deze 3 make-upproducten wil je hebben@morphebrushes

Dit najaar komt Morphe, het populaire beautymerk uit de VS, eindelijk naar België. Deze bestselling producten wil je nu meteen in huis:

Gelukkig is er ook nog plaats voor goed nieuws in deze bizarre tijden. Na de lancering van Huda Beauty komt Ici Paris XL alweer met een launch van formaat: sinds vandaag liggen de kleurrijke producten van Moprhe er in de rekken, en dat is een primeur in ons land.

Alles over Morphe

Morphe, opgericht door broer en zus Linda en Chris Tawil, baadt helemaal in de positieve vibes van Los Angeles: kleurrijke paletten, stijlvolle verpakkingen en producten die inspelen op de laatste trends. Het merk werd groot op sociale media dankzij een trouwe schare fans en make-upbloggers en vloggers. En hoewel het label niet hoeft onder te doen voor luxemerken, zijn de prijzen verrassend betaalbaar. Een ware succesformule!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Morphe (@morphebrushes) op

De populairste Morphe-producten

Als je één product wilt testen, laat het dan een make-upborstel zijn. De Morphe brushes hebben intussen een stevige reputatie opgebouwd, want opnieuw: kwaliteitsvol en lief geprijsd. Met deze set van vier synthetische oogschaduwborstels ben je meteen klaar voor een kleurrijke ooglook of intense smokey eyes.

morphe borstels brushes
Eye Got This borstelset, €31

Om de borstels te kunnen testen heb je natuurlijk oogschaduw nodig. Dit palette met 35 (!) ultragepigmenteerde tinten - van gifgroen tot glinsterend violet - laat toe om eindeloos te experimenteren.

morphe
35M BOSS MOOD ARTISTRY PALETTE, €28,90

En een laatste cultfavoriet is de Morphe-settingspray, een onmisbare laatste stap in elke make-uproutine. De Continuous Setting Mist met vitamine E en B5 biedt een continue spray voor gelijkmatig en gecontroleerd aanbrengen. De fijne micromist is de finishing touch voor vloeibare of poedermake-up en droogt niet uit dankzij de voedende ingrediënten.

CONTINUOUS SETTING MIST, €17,90

Morphe is vanaf nu verkrijgbaar in geselecteerde Ici Paris XL-verkooppunten en online op de webshop.