Huda Beauty is binnenkort (eindelijk!) verkrijgbaar in België

Geüpdatet op 21 april 2022 door Marie Pauwels en ELLE België
Huda Beauty is binnenkort (eindelijk!) verkrijgbaar in BelgiëInstagram: @huda

Huda Beauty, opgericht door self made beautygoeroe Huda Kattan, is één van de snelst groeiende cosmetische bedrijven ter wereld en zal vanaf 13 oktober exclusief verkrijgbaar zijn bij ICI PARIS XL.

Het begon allemaal in 2010, toen Huda Kattan (die altijd geobsedeerd was met nepwimpers, maar nooit exemplaren vond van de juiste kwaliteit) begon met het verkopen van nepwimpers vanuit haar huis in Dubai. Fast forward naar 2020: vandaag schat Forbes de waarde van Huda Beauty op meer dan een miljard euro. De make-up artieste en blogger, wiens ouders vanuit Irak immigreerden naar de Verenigde Staten, bouwde op enkele jaren tijd een make-up imperium uit om U tegen te zeggen. Wij kunnen niet anders dan fan zijn van deze absolute girl boss die haar dromen waarmaakte - en willen maar wat graag haar producten uittesten. Aanhangers van Huda Beauty zijn onder andere Kim Kardashian, Selena Gomez en Emily Ratajkowski.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HUDA KATTAN (@hudabeauty) op

Het iconische merk, geliefd voor haar uitgebreide en inclusieve make-up collecties, was tot voor kort niet in België verkrijgbaar, maar daar komt nu dus verandering in. “We zijn super enthousiast om Huda Beauty landelijk te lanceren in heel België en Nederland bij ICI PARIS XL- dé beauty retailer en marktleider van de Benelux! We zijn zo enthousiast om de Huda Beauty-magie onder een breder publiek te verspreiden en we zijn heel blij dat we zulke geweldige partners aan boord hebben die klaar staan om met ons en al onze merken mee te groeien. ”, aldus oprichtster Huda.

Naast make-up, doet de onderneemster sinds kort ook in skincare, omdat ze ervan overtuigd is dat echte schoonheid begint met een mooie huid. Haar skincare lijn Wishful is ondertussen ook goed op weg om een absoluut cultmerk te worden onder beautyliefhebbers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door wishfulskin (@wishfulskin) op

Vanaf 13 oktober is de gehele Huda Beauty collectie online verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Daarnaast vind je vanaf 13 oktober ook een selectie van bestsellers uit de Huda Beauty collectie in 15 geselecteerde ICI PARIS XL filialen in België. WISHFUL & Kayali Fragrances zijn vanaf 27 oktober online verkrijgbaar via www.iciparisxl.be.

Lees ook:
Huda Kattan over haar succesvol beauty imperium
Getest: werken deze TikTok beauty hacks echt?