Beauty shopping: Fall in love met deze mooie herfstnagellakjes

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Beauty shopping: Fall in love met deze mooie herfstnagellakjes

Op zoek naar een nieuw kleurtje voor op je nagels? Laat je inspireren door de veranderingen in de natuur en fall in love.

De indian summer is nu écht voorbij en dat is jammer, maar de herfst heeft ook veel te bieden. Een prachtig kleurenpalet, om maar iets op te noemen. Wat is er mooier dan een streep najaarszon op een glimmend bladerdak in vurig rood, dieppurper en okergeel? De typische herfstkleuren zijn goed vertegenwoordigd in de nieuwe nagellakcollecties en vinden ongetwijfeld hun weg naar onze vingertoppen.

Deze mooiste nagellak voor herfst 2020

essie voelt deze herfst de jungle fever, vandaar de keuze voor aardse tinten en felle, op de natuur geïnspireerde kleuren.

essie nagellak herfst
Nagellak in 'Heart of the jungle', essie, €10,19

Shop hier

Ook Dior haalt inspiratie uit de natuur, getuige deze kleur getiteld 'Wild Earth'. Wie dacht dat bruin zo chic kon zijn?

dior nagellak
Nagellak in 'Wild Earth', Dior, €28

Shop hier

Alles wat Tom Ford uitbrengt is luxueus en sexy, zelfs de nagellakjes. Deze dieppaarse tint dragen we met matching lipstick voor een sensuele look.

tom ford
Nagellak in 'Plum Noir', Tom Ford, €35

Shop hier

OPI is net als wij helemaal in de ban van de modeweken, en dan in het bijzonder de editie in Milaan. Omdat modejournalisten er dit jaar niet in levende lijve kunnen bijzijn, brengt het nagellakmerk een minicollectie uit die helemaal geïnspireerd is op de Italiaanse capital of fashion. Toch nog een beetje reizen.

opi herfst nagellak
Nagellak in 'Drama at La Scala', OPI, €15,95

Shop hier

Alessandro Michele breidde zijn romantisch-gotische universum van Gucci Beauty uit naar nagellak. De kleuren zijn net zoals de ontwerper gewaagd en atypisch, maar voor minder doen we't niet.

gucci nagellak herfst 2020 herfstkleuren trends manicure
Nagellak in 'Crystal Black', Gucci, €26

Shop hier

Alsof deze warmoranje tint nog niet genoeg is om overstag te gaan, is de nagellak van Nailberry ook nog eens vrij van gevaarlijke chemicaliën, duurzaam en niet getest op dieren.

nagels manicure herfst 2020
L'Oxygene nagellak in 'Decadence', Nailberry, €20,5

Shop hier

Soms zijn klassieke tinten alles wat je nodig hebt. Deze bordeauxrode tint van Chanel past bij je hele herfstgarderobe.

chanel nagellak herfst
Le Vernis in 'Interdit', Chanel, €26

Shop hier

Meer nagelnieuws