We Love: de Kellogg’s ontbijtgranen op basis van groenten en fruit

Gepubliceerd op 16 september 2020 door Lore Ginneberge
We Love: de Kellogg’s ontbijtgranen op basis van groenten en fruitKellogg's

Je kids (en jezelf!) een ontbijt voorschotelen met fruit én groenten? Het leek tot voor kort misschien onmogelijk, maar met deze nieuwe ontbijtgranen wordt dat kinderspel.

Gezonde ontbijtgranen voor en door kinderen

Onder de noemer W.K. Kellogg by Kids lanceert Kellogg’s een nieuw assortiment ontbijtgranen zonder toegevoegde suikers. De smaken werden ontwikkeld voor kinderen en hun ouders en bevatten fruit...en groenten! En maak je geen zorgen, er zwemmen heus geen broccoli's of selders in je kommetje, de groenten werden slim verstopt in kleurrijke ontbijtgranen waar kinderen zo dol op zijn.

kellogg's gezonde ontbijtgranen kinderen
Kellogg's

De vraag naar een gezond alternatief voor gesuikerde ontbijtgranen bestond al langer, en met dit nieuwe assortiment biedt Kellogg's een oplossing. De granen zijn rijk aan vezels, bevatten geen toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen, maar worden toch gesmaakt door klein en groot. En de smaken? Kellogg by Kids lanceert ineens twee varianten: aardbei-, appel- en wortelsmaak in de rode verpakking en bosbes-, appel- en rode bietsmaak in de paarse verpakking.

Kellogg's gezonde ontbijtgranen kinderen
Kellogg's

Shop hier

Voor het goede doel

Voor elk verkocht pakket wordt €0,10 gedoneerd aan een goed doel dat gesteund wordt door het Kellogg Breakfast Club programma. Kellogg's zet zich al lang in om de voedselonzekerheid te  verminderen en bouwt wereldwijd partnerschappen op om een evenwichtige maaltijd te bieden aan kinderen die er thuis misschien geen kunnen krijgen. In Brussel organiseert Kellogg's al meer dan 10 jaar acties in een school in Sint-Pieters-Woluwe en binnenkort opent een tweede Breakfast Club in een school in Oudergem.

LEES OOK: HelloFresh voegt een bakbox toe met dessertrecepten