Staycation: ontdek de allereerste drive-in concerten in Brussel

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Staycation: ontdek de allereerste drive-in concerten in BrusselYugo drive-in

Kijk ook jij halsreikend uit naar het eerste concert sinds COVID? Telenet YUGO komt met een slimme oplossing, want gedurende vier weken nemen ze de drive-in cinema van het Brusselse Tour&Taxis over om er drive-in concerten te hosten.

DRIVE-IN CONCERT

De drive-in cinema is weer helemaal terug van weggeweest, want ontzettend charmant én helemaal coronaproof. Maar wat als je naast films op het grote scherm ook live concerten kan bijwonen? Dat blijkt de gouden formule die Telenet nu vier weekends lang toepast op de Tour&Taxis-site in Brussel.

Op het programma? Lokaal talent dat staat te popelen om opnieuw live te kunnen optreden. Zo passeerde Tessa Dixson al de revue en is het dit weekend de beurt aan R&B queen Blu Samu en NRJ-dj 22heures30. De twee Brusselse artiesten zullen te volgen zijn vanop het grote scherm en de radio in je wagen.

YUGO DRIVE-THROUGH

Als opwarmertje passeer je langs de YUGO drive-through waar enkele challenges op je te wachten staan. Zo is er een ‘TikTok carwash’, een ‘Carpool Karaoke’ en een photobooth om je avond op gepaste wijze vast te leggen.

drive-in concert
YUGO Drive-through

Op zaterdag 19 september vindt het eerste coronaproof concert plaats met upcoming talent Blu Samu en 22heures30. Tickets zijn verkrijgbaar via de Movie Drive website.