Zonneverzorging: straal een hele zomer lang met Esthederm

Gepubliceerd op 22 juli 2020 door ELLE Partner
Zonneverzorging: straal een hele zomer lang met EsthedermELLE x Esthederm

Vernieuwende formules, fijne texturen, onweerstaanbare geuren … Met de hightech zonneproducten van Institut Esthederm krijgt je huid een prachtig bruin tintje, op een veilige manier en met behoud van z’n jeugdige look.

Meer dan 40 jaar innovatie

Esthederm, meer dan 40 jaar gespecialiseerd in beauty- en zonneproducten, is je ideale partner voor een long hot summer. Al van in 1978, toen een apotheker-bioloog met een passie voor de zon het Franse merk oprichtte, ontwikkelt Esthederm zonneproducten waar het merk exclusieve patenten op heeft. Filosofie achter het merk: ecobiologie ten dienste stellen van de esthetiek. Esthederm biedt niet zomaar zonnecrèmes aan, maar verzorgingsproducten die je huid beschermen. Bovendien maken ze je nog mooier en voorkomen ze fotoveroudering. Vroegtijdige veroudering, intoleranties, bruine vlekken ... voor elk probleem veroorzaakt door de zon biedt Esthederm een innovatief antwoord met crèmes die uitgroeiden tot bestsellers. De eigenzinnige aanpak, vaak tegen de vastgeroeste ideeën in, maakten van het merk een waar succes.

Unieke formule

De producten van Esthederm spreken alle vrouwen aan die hun huid willen beschermen, maar toch van de zon willen genieten of een mooi bruin tintje willen krijgen. De formules van het merk zijn mild voor de huid en beschermen die continu tegen veroudering door het celmetabolisme van de huid te optimaliseren en z’n aanpassingsvermogen te versterken. Zo wordt de weerstand van je huid tegen schadelijke invloeden uit de omgeving verbeterd. De basis van alle producten is het Eau Cellulaire: een uniek ingrediënt in de cosmetica dat het merk liet patenteren. Het Celwater optimaliseert de energie van de cellen, helpt hen hun jeugdigheid te behouden en verhoogt de effectiviteit van de producten. Dit uitzonderlijke ingrediënt vind je ook terug in de producten uit de lijn Eau Cellulaire die, naast je huid intens hydrateren, die ook elke dag beschermen zodat z’n jeugdige look en natuurlijke schoonheid blijft behouden. En of het nu gaat om een superversmeltende crème of een verfrissende gel-sorbet, ze hydrateren stuk voor stuk je huid op een hele nieuwe manier met hun verrassende texturen die tegelijk fris en comfortabel aanvoelen.

Unieke zonneproducten

Van bij z’n oprichting in 1978, is Esthederm een pionier op het gebied van bescherming tegen de zon. In dat jaar bracht het merk zijn eerste zonneproducten op de markt op basis van een positieve aanpak. Het concept? Niet tegen de zon ingaan, maar ermee samenwerken.

Nauwelijks twee jaar later kwam het eerste product op de markt dat speciaal ontwikkeld werd voor een gevoelige huid die sterk reageert op zonlicht: De Sun Intolerance Treatment Cream. Een regelrecht vernieuwend product op het vlak van zonne-intolerantie dat uitgroeide tot een van de bestsellers van het merk. Dankzij z’n expertise in de celbiologie bewijst Esthederm dat een verschil in zongevoeligheid niet onvermijdelijk hoeft te zijn. En bovendien dat het ook mogelijk is om zelfs de meest sensitieve huid herop te voeden. Op die manier helpt het gamma Adaptasun de huid om beter te reageren op het zonlicht en zo ook de tolerantie te verhogen.

Enkele jaren later herhaalt Esthederm het succes met Bronz Repair, het eerste zonneproduct dat ook rimpels tegengaat. Al snel groeit het wereldwijd uit tot de Summer beauty must have. Bronz Repair is speciaal ontwikkeld om de negatieve effecten als gevolg van fotoveroudering, te neutraliseren en tegelijk ook het natuurlijke afweersysteem van de huid te stimuleren. Zo kun je zonnebaden zonder dat je huid vroegtijdig veroudert. Het product, dat niet alleen bescherming biedt tegen de zon, maar ook het bruiningsproces stimuleert en rimpels tegengaat, wist al talrijke prijzen in de wacht te slepen. Vandaag de dag is Bronz Repair nog altijd het favoriete product van miljoenen vrouwen.

Gamma Bronz Repair - Esthederm
Gamma Bronz Repair - Esthederm

Het onderzoek dat het Institut Esthederm in de loop van de jaren is blijven voeren, heeft ervoor gezorgd dat hun grenzen steeds weer verlegd werden. Met als resultaat: nieuwe exclusieve patenten die de knowhow achter de zonneproducten van Esthederm beschermen. Een ander knap staaltje is L’Huile Solaire, dat op de markt kwam in 2014. Een olie met een zijdeachtige touch die je huid beschermt tegen fotoveroudering. L'Huile Solaire bestaat uit een combinatie van edele oliën die een zonnebescherming combineert met het comfort van een droge olie voor een sublieme huid met een prachtig bruin tintje.

Al sinds de oprichting heeft Institut Esthederm de kunst van het leven in de zon opnieuw uitgevonden, wars van de vastgeroeste ideeën. De uitzonderlijke zonneproducten en -verzorgingen hebben hun effectiviteit al lang bewezen en wonnen de harten van alle vrouwen die het beste voor hun huid willen.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Esthederm.
www.esthederm.be

Lees ook: