We Love: Belgisch skincaremerk Nomige geeft gratis digitale masterclasses

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
We Love: Belgisch skincaremerk Nomige geeft gratis digitale masterclasses

Wil je alles leren over het DNA van je huid, trucjes en crèmes om je gelaat gezond te houden en de wetenschap daarachter? Dr. Barbara Geusens van Nomige vertelt je er alles over tijdens haar gratis masterclasses.

Dat de huidige omstandigheden voor tal van nieuwe ideeën en originele initiatieven zorgt is duidelijk. Ook Belgisch beautymerk Nomige wilt je tijdens de lockdown blijven prikkelen, maar vooral ook informeren over all things skincare. Voor iedereen die meer wilt weten over z'n huid werden er al masterclasses georganiseerd, dus waarom niet digitaal gaan? Binnenkort kan je aansluiten tijdens een eerste sessie.

Wat Nomige zo bijzonder maakt is de focus op het DNA van de huid. Doctor in de dermatologische wetenschappen Barbara Geusens wilde dan ook skincare ontwikkelen gebaseerd op feiten en niet op beloftes: je genen liegen niet en niets is zo effectief als op maat gemaakte huidverzorging.

nomige
Dr. Barbara Geusens

Tijdens de masterclass vertelt Dr. Barbara Geusens je alles over de wetenschap achter de huid, de impact van je eigen DNA en het opbouwen van een skincare routine. Iedereen, van beauty beginners tot rasechte skincare afficionado's, is welkom en leert gegarandeerd enkele nieuwe tips en tricks. Voorlopig staan er 4 sessies op het programma, waarvan de eerste doorgaat op 9 april om 16u. Deelnemen is volledig gratis na inschrijving via deze link. Liever een persoonlijke aanpak? Binnenkort kan je ook virtuele consultaties met Dr. Barbara Geusens reserveren.