Sessun Wedding: de betaalbare bridal lijn van Sessun is eindelijk uit

Geüpdatet op 5 maart 2020 door Isabelle Foto’s: Charlotte Lapalus
Sessun Wedding: de betaalbare bridal lijn van Sessun is eindelijk uit

De markt voor democratische bruidsjurken is eindelijk open en steeds meer labels -Y.A.S en Vila bijvoorbeeld- brengen betaalbare looks voor je mooiste dag. Eén merk is echter pionier in het genre en dat is Sessun, dat onder de noemer Sessun Wedding al een paar seizoenen op rij met stralend wit moois op de proppen komt. We kijken elk jaar opnieuw uit naar de romantische, dromerige en tegelijk hyper moderne creaties van het Franse huis en ook in 2020 stelt het niet teleur.

De lijn beschreef zichzelf in het verleden als “een suikervrij alternatief op de traditionele schuimtaartjurken” en pakte uit met dromerig kant, delicate stoffen, met de hand bewerkte zijde, borduurwerk, crêpe en plissé jurken, korte creaties, maxi modellen en romantische rugdecolletés. Dit seizoen lijkt de collectie nog een tikkeltje volwassener en vind je er ook twists op de heersende no nonsense stijl -wat dacht je van een witte sweater en ditto laarzen op een jeans- en lingerie chic trend -denk witte zijde en heel veel peekaboo- in terug. Wij zijn alvast helemaal dol op de luchtige silhouetten, die we trouwens ook buiten een trouwpartijtje met veel plezier dragen.

sessun_wedding_oui_betaalbare_bruidsjurken_trouwjurken_30

(Wie trouwens meer interessante bridal trends wil ontdekken, moet zeker ook eens deze pyjama bruid styling tips bekijken.)

Net als de voorbije jaren blijft het prijskaartje bescheiden: voor minder dan 500€ scoor je een bruidsjurk. Leuk extraatje: ook de bestsellers van de voorbije jaren, zoals de Triana White Swan jurk met verendetails, zijn nog steeds beschikbaar. We say yes...

Vanaf 4 maart beschikbaar via Sessun Wedding en in geselecteerde verkooppunten.

Ontdek hier het volledige lookbook: