Shopping: lingerie voor elk lichaamstype

Geüpdatet op 13 februari 2020 door ELLE Partner
Shopping: lingerie voor elk lichaamstype

Coco Chanel mag ons dan wel al meer dan honderd jaar geleden van de korsetten afgeholpen hebben, toch dragen vrouwen in de 21ste eeuw – wij dus, ladies – nog vaak lingerie die knelt, wringt of ongemakkelijk zit. Hoog tijd om die bevrijdingsstrijd weer op te pakken in 2020!

Want wie zich onder de kleren vrij voelt, heeft ook meer headspace om de dagelijkse uitdagingen vol positieve energie aan te gaan. Zeg nu zelf, de wereld veranderen lukt net iets minder vlot in een lingerie setje dat in je heupen of schouders snijdt... Weg met die beugels, ontketen de beste versie van jezelf!

Krijg je nu al zin in stretch en comfort? Geen paniek! De komende lente brengt de sloggi GO Allround collectie een ode aan de vrije vrouw, die zowel fysiek als mentaal in al haar kracht staat. En voor de eerder chaotische mixers en je-m’en-foutisten onder ons: de schattige bralettes en comfy slipjes komen in vier sublieme kleuren die hoe dan ook een match vormen dankzij de one adaptive size, van XS tot L. Weer een zorg minder.

1. Een comfort combo, alsjeblieft!

Zwart, Indian Summer, Kaluha en Peanut Butter: zo heten de vier moderne kleuren van je nieuwe favoriete lingerie, en eerlijk gezegd: het zijn tinten om op te eten. Een streling voor het oog, én je vel! De uiterst comfortabele stof – hoogwaardig MicroModal – geeft je bovendien een natuurlijk en superzacht gevoel. De GO Allround collectie van sloggi neemt je terug mee naar de essentie, en voegt er een sprankeltje stretch-innovatie aan toe. Je zou nog vergeten dat je iets aanhebt, daaronder.

2. Wie het broekje past…

Of jouw definitie van comfort nu een mini, maxi of hipster is, elke onderbroek zit je als gegoten dankzij de ultraflexibele naden en rekstof. En wie zegt dat comfort niet stijlvol kan zijn? Vaarwel, Bridget Jones-onderbroeken! De hedendaagse, sobere kleuren en simpliciteit van de drie soorten modellen doen het hart van elke bodywearfan sneller kloppen. Less is more, dat wisten we al. En los is meer, dat is bij deze ook duidelijk. In dit fijne jacquardweefsel heb je geen last meer van irriterende striemen op je huid. Vanaf nu maak je enkel nog bewegingen die fundamenteel goed voelen. Je verdient het!

3. Alles voor allrounders

Bovendien is het gedaan met eindeloos zoeken of jouw maat nog op voorraad is: deze pareltjes zijn ontworpen volgens het one-size concept. Jawel, een extra-small en large (en alles daar tussen in) zijn voortaan identiek! Voor de elegante bralettes geldt hetzelfde: die passen zich dankzij de extreem rekbare stof wonderwel aan aan je lichaam, en stretchen van cup A tot cup C. Eén onderkledingstuk, één maat, vele vormen. We horen het je al denken: is dit een droom? Nee hoor, de toekomst is hier.

Volg sloggi op Instagram en Facebook.

Lees ook:

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met sloggi.
www.sloggi.be