Shopping: 8 handtassen met girlpower

Geüpdatet op 10 januari 2020 door ELLE Partner
Shopping: 8 handtassen met girlpower

A bag a day keeps the fashion blues away … Op onze wishlist: de acht mooiste handtassen van het moment, gezien bij de Brusselse ontwerpster Clio Goldbrenner.

De microtrends in het handtassen departement blijven elkaar in sneltempo opvolgen. Was je het voorbije jaar nog de hipste thuis met een fanny pack rond je middel of een mini handtasje ter grootte van een luciferdoosje bungelend aan je pink, dan gaan we volgend seizoen weer lekker 'bag to normal' met tassen waarin je wél al je onmisbare kleinoden kwijt kunt. Een handtas mag dan de ideale matchmaker zijn van een geslaagde total look, om de haverklap investeren in de laatste nieuwe it-bag is zelfs voor de populairste trendsetters van het goede te veel. Om van je groene geweten nog maar te zwijgen.

Wars van alle seizoensgrillen en kortstondige hypes weet de Brusselse lederwarenontwerpster Clio Goldbrenner je overprikkelde modebrein te kalmeren met een collectie tijdloze tassen die tonnen street credibility uitstralen. Sinds de lancering van haar label in 2011 is de rode draad doorheen al haar creaties: stoer, gedurfd en eigenzinnig. Haar herkenbare signatuurstijl is een mix verrassende kleurencombinaties, originele materialen en een strakke vormgeving met een eigentijdse twist. Met een statement bag van Clio Goldbrenner onder de arm/aan de hand/over de schouder krijgt je zelfvertrouwen automatisch een boost.

Join the Python tribe

Fast forward naar de lente van 2020, wanneer de modellen uit de Python Family collectie het straatbeeld domineren. De Python tribe vertelt het verhaal van een hechte groep zelfbewuste vrouwen die een innige, authentieke vriendschap delen en elkaar onvoorwaardelijk steunen. Ieder meisje ontwikkelt haar individualiteit vanuit haar eigen sterktes en talenten en samen tillen ze de groep naar een hoger niveau.

De collectie roept de sfeer op van de jaren zeventig en katapulteert je terug naar het decor van American Hustle, een donkere misdaadfilm met een flinke dosis power, drama en glamour. Bezwijk voor de modellen uit de Python tribe collectie met hun warme aardetinten en sensuele slangenstructuur. Bekende klassiekers zoals de Clio, Clio Lady, Momos of Acamas kregen een hippe make-over in kwalitatief kalfsleder met python print in de kleuren bruin en pesto. Of je nu droomt van een oversized Momos uit de Python-familie of een praktische Mommy bag met eindeloze doorgroeimogelijkheden, alle handtassen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met oog voor detail. Met Clio Goldbrenner haal je een designer bag in huis zonder het bijbehorende prijskaartje.

Shop je favoriete handtassen

Lees meer:

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Clio Goldbrenner.
www.cliogoldbrenner.com