Sex talk: 5 orgasme hacks voor een spetterende climax

Geüpdatet op 29 november 2019 door Maxine Detaellenaere
Sex talk: 5 orgasme hacks voor een spetterende climax

Met deze mindblowing orgasmehacks beland je gegarandeerd in de zevende hemel.

Wist je dat je clitoris barst van de zenuwuiteindes en daardoor een pak sneller prikkels doorgeeft aan je hersenen dan een penis? Dat is de reden waarom wij vrouwen in tegenstelling tot het andere geslacht gezegend zijn met het kunnen krijgen van meervoudige orgasmes #thankyougod. Maar vaak kan het toch niet zo eenvoudig zijn om tot een climax te komen.

Hoe kan je er nu voor zorgen om de kans op een orgasme te vergroten en ze nog intenser te maken? We verklappen je vijf hacks waarmee je helemaal wild kan gaan. Lets get it on...

1/ Hou je onderbroek aan

Of toch voor even. Want wanneer je lingerie zich tussen je vingers of een vibrator en je clitoris bevindt, veroorzaakt de stof een zachte frictie, die errrrug leuk aanvoelt. Trek dus niet niet onmiddellijk alles uit wanneer je klaar bent voor wat sexy time, maar begin nice & slow en hou je slipje nog eventjes aan.

2/ Cirkel rond de clitoris

Afwisseling is key, ook wat betreft je naughty place. Bouw je verlangen op door te variëren met de druk en te switchen tussen zachtjes strelen of het hardere werk. Experimenteer met verschillende richtingen en bewegingen, probeer bijvoorbeeld eens het alfabet te schrijven en zie hoe dat voelt.

3/ Vergeet je schaamlippen niet

De labia durven wel eens over het hoofd gezien worden tijdens het minnespel. En dat is een gemiste kans, want de kleine schaamlippen en de vaginamond zijn verbonden met het binnenste van de clitoris én met je G-spot en PS-spot. Sla hen dus zeker niet over, maar streel en masseer naar hartelust, voor een explosief resultaat.

orgasme, tips, seks, vibrator

4/ Investeer in een vibrator

Met een vibrator is het zoals het schietkraam op de kermis: altijd prijs. Ideaal tijdens het voorspel om helemaal in de stemming te komen, tijdens de seks om je orgasmes niveau mindblowing te krijgen of bij een rondje soloseks om gemakkelijk meervoudige orgasmes te bekomen. Weet je niet goed welke vibrator gekozen? ELLE testte de nieuwste seksspeeltjes uit.

5/ Hou het gevoel vast

Heb je je hoogtepunt bereikt? Geniet dan nog eventjes na van dat zalige gevoel. Dat doe je door de palm van je hand op je grote en kleine schaamlippen te leggen, net na een orgasme. Zo voel je die heerlijke sensaties extra goed.

Bron: Smilemakers