Ontdek Farrah Floyd, de Brusselse concept store van jouw dromen

Geüpdatet op 26 september 2019 door Lore Ginneberge
Ontdek Farrah Floyd, de Brusselse concept store van jouw dromen

De hippe Dansaertwijk is weer een adresje rijker. Het duurzame label Farrah Floyd ruilt Berlijn in voor Brussel en opent er een eerste concept store.

Over Farrah Floyd

Farrah Floyd is een duurzaam modemerk voor vrouwen. Dit label zag het levenslicht 5 jaar geleden in Berlijn, maar komt nu naar België om onze hoofdstad nog net dat tikkeltje groener én modieuzer te maken. Achter het merk staat ontwerper Bojana Draca, die kwaliteit en draagbaarheid hoog in het vaandel draagt. Haar stukken zijn bedoeld om te hebben en te houden, want Draca werkt los van trends en seizoenen. Farrah Floyd wordt geproduceerd in Europa en werkt volgens een zero waste principe.

Over de concept store

Naast haar eigen label, huist de concept store ook andere merken die passen binnen dezelfde duurzame filosofie. Het gaat zowel om kledingmerken, als juwelen en lifestyle producten. Enkele merken: Additive Addicted, Elise Rolot,Heiter Jewelry, Heiner, Marin et Marine, Milanova, Nobahar Design, Pulva Jewelry en Temper Berlin. Klinken deze namen je niet echt bekend? Reden te meer om ze te gaan ontdekken in de Brussel!

Farrah Floyd Concept Store, Oude Graanmarkt 39, 1000 Brussel