10 designerstukken voor winter 2020 die nu al op onze wishlist staan

Geüpdatet op 20 januari 2020 door Lore Ginneberge
10 designerstukken voor winter 2020 die nu al op onze wishlist staan

Wie dacht dat Men's Fashion Week zo spannend kon zijn? Niet alleen zagen we razend knappe mannelijke modellen en streetstyle looks; heel wat designers  gaven al een voorproefje van hun vrouwencollecties. Deze stuks voor winter 2020 staan het hoogst op ons verlanglijstje.

De romantische jurk van Givenchy

We raken er maar niet op uitgekeken, de romantische prairiejurken die doen denken aan lang vervlogen tijden. Liefst met matching schoenen, als het even kan.

De florale body van Y/project

Moesten we toevallig Beyoncé heten - en er ook zo uitzien -  zouden we hiermee in vol ornaat paraderen over straat. Gelukkig oogt deze gebloemde body even chique (en een tikje zediger) met een wijd uitwaaierende rok of onder een bootcut jeans.

y/project winter 2020 catwalk designerstuks

 

Het sterrenensemble van Sacai

Want een stijlvolle outfit om onze handpalm te laten lezen of een stapel tarotkaarten te leggen, die hadden we nog net niet.

winter 2020 catwalk designerstuks

De oversized mantel van Loewe

Stadswandelingen maken, recepties afschuimen, vogelspotten... Is er iets dat je in deze wollen wintermantel niet kan?

winter 2020 catwalk designerstuks

De grijze overdosis van Juun J

Verschillende materialen: check.  Interessante structuren: check Een mix van volumes: check. Doe ons maar de totale outfit, want beter dan deze ton-sur-ton-look wordt het niet.

Juun J

De seventies blouse van Amiri

Kan je stellen dat 'de seventies terug zijn' als ze eigenlijk nooit weg waren? Ons hoor je echter niet klagen, want van brede broeken en fluwelen hemden worden we instant vrolijk.

winter 2020 catwalk designerstuks

De regenjas van Alyx

De jas met embellishment, de rode laarsjes... Als er al een betere outfit bestaat om Belgisch regenweer te trotseren, dan ziet die er vast een pak minder modieus uit.

winter 2020 catwalk designerstuks

De cozy trui van Lanvin

Het superlatief van gezellig? Deze trui van Lanvin! Met niet één maar twee paar mouwen kan je je medemens meenemen in die cozy cocon van paars breisel. Of sla de mouwen achteloos om je schouders als een extra sjaal.

De purperen jeans van Jacquemus

Meneer Jacquemus wist ons met zijn collectie voor winter 2020 te overtuigen met gekleurde jeans, geen makkelijke opgave. Dit exemplaar - riemtasje inclusief - zou anders niet mis staan op bovengenoemde wollen Lanvin-trui.

jacquemus collectie winter 2020 catwalk