Beyoncé onthult eindelijk haar samenwerking met Adidas

Gepubliceerd op 10 december 2019 door Lore Ginneberge
Beyoncé onthult eindelijk haar samenwerking met Adidas

Queen B strikes again! Beyoncé's label Ivy Park gaat in zee met Adidas, en dat ziet er zo uit:

Naast zingen, optreden en producen is Beyoncé druk met Ivy Park, je weet wel, haar label met sporttops en leggings. Vorig jaar deed de zangeres een power move door dit modemerk, dat in handen was van Topshop, volledig terug te kopen. Een goede zet, zo blijkt, want Bey wist al meteen een deal te sluiten met sportgigant Adidas. De collectie zal bestaan uit sneakers, kleding en accessoires en is helemaal genderneutraal.

Beyoncé koos een aantal modellen uit het Adidas-archief en mixte de look met haar eigen logo en visie voor 2020. De collectie kleurt grotendeels bordeaux, oranje en wit.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bey zelf zegt in een interview met ELLE US dat de beslissing om haar eigen merk uit te kopen niet makkelijk was, maar dat ze ontzettend blij is in zichzelf geloofd te hebben en het risico te durven nemen. Daarnaast verklapt ze dat de collectie helemaal haar eigen stijl weerspiegelt, en dat ze de sportieve stuks liefst combineert met high fashion en zelfs couture. Eén ding is zeker: op vlak van fijne streetwear kan 2020 alvast niet meer stuk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

IVY PARK January 18

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

De collectie is te verkrijgen vanaf 18 januari