Shopping: de meest trendy swimwear merken van het moment

Geüpdatet op 12 juni 2019 door ELLE België
Shopping: de meest trendy swimwear merken van het moment

Zomer 2019 is bij-na daar... We kijken er reikhalzend naar uit en zoeken alvast de coolste swimwear merken zodat je helemaal summer-proof bent.

De zomertrends worden dit jaar doorgetrokken tot in badmode. Badpakken zijn nog steeds hot, we zien veel dierenprints (het luipaardmotief zie je in praktisch élke collectie terug), veel neonkoraal en saliegroen, veel high-cuts, asymetrische en retro-modellen. Kom maar op met die zon.

Hunza G

de allerleukste biknitrends zomer 2019

Dit bikini-label met vintage- (doch cool) uitziende bikini's valt in de smaak bij heel wat celebs (Emily Ratajkowski, Doutzen Kroes, Hailey Bieber - om er enkelen te noemen).

We snappen wel waarom: de badpakken en bikini's hebben een hoog #Instagrambabe-gehalte. De hoog uitgesneden bikini-modellen zien er sexy en tegelijkertijd aaibaar uit. Bij elk stuk heb je een grote keuze aan verschillende trendkleuren. Alle bikini's en badpakken worden handgemaakt in Londen. Wishlisted.

Sahara Ray Swim

Ontwerpster en model Sahara Ray heeft een obsessie met Japanse anime en beachwear en brengt deze twee samen in stuks met futuristische, sexy cuts. Sommige bikini-modellen zijn verrassend simpel maar toch flatteren ze enorm.

de allerleukste biknitrends zomer 2019

Halsey, Kaia Gerber, Kim & Kourtney Kardashian en Bella Hadid zijn alvast fan.

Calzedonia

de allerleukste biknitrends zomer 2019

Calzedonia duikt retro, jungle en minimalistisch het vakantieseizoen in en daarmee volgt het de zomertrends. Barbara Palvin ziet er geweldig uit in de funky dierenprints.

My.O Swimwear

Wat er zo leuk is aan MY.O Swimwear? Het is een bikinilabel van eigen bodem dat eco-vriendelijke badmode ontwerpt die onderling verwisselbaar is. Je hebt er ook een groot aanbod aan curvy cupmaten.

 

Edited

de allerleukste biknitrends zomer 2019

Edited heeft een heerlijke collectie met badmode uitgebracht. De prints en modellen zijn zo bedacht dat je onderling stuks van verschillende bikini's met elkaar kan matchen.

(Stagiaire Marie Pauwels)