Op deze webshops scoor je vintage designerstuks

Geüpdatet op 25 april 2019 door ELLE België
Op deze webshops scoor je vintage designerstuks

Vintage shoppen is leuk, maar niet altijd even makkelijk. Dus waarom moeilijk doen als het ook online kan? Wij zochten de beste vintage sites.

Mode is een kringloop, vandaar dat enkele goede vintage stuks zeker niet mogen ontbreken in jouw garderobe. Op deze manier scoor jij niet alleen leuke items, maar shop je tegelijk bewust en ecologisch. Win-win, niet?

The Next Closet

Bij The Next Closet kan je tijdloze en luxueuze vintage items kopen aan spotprijzen. Hier vind je alles, van kleding en schoenen tot accessoires.

Designer Vintage

Designer Vintage is een van de duurdere webshops, maar hier scoor je dan ook de topmerken zoals Chanel, Gucci, Prada, Dior, Dolce & Gabbana, etc. Hun grootste aanbod bestaat voornamelijk uit handtassen en schoenen, al vind je er ook een beperkt aanbod aan kleding en accessoires.

Attic Empire

Bij Attic Empire vind je een mix van vintage van topontwerpers met onbekende spullen. Ze beschikken over een kleine oplage aan schoenen, tassen, sjaals en kledij. Regelmatig hun site checken is zeker een must.

I love vintage

Geen grote namen, wel unieke koopjes. Ook hier vind je een beperkt assortiment aan vintage (geïnspireerde) kleding.

1stdibs

Omdat dromen geen kwaad kan, vernoemen we ook 1stdibs. Wie deze site bezoekt, waant zich letterlijk in de designerhemel. Van antieke juwelen tot authentieke Chanel jurken, er is voor elk wat wils.

Meer vintage? Lees dan zeker ook:

(Stagiaire Kaat Monsieur)