Paniekrubriek: Help, mijn vriendin gaat er met mijn crush vandoor

Geüpdatet op 4 maart 2019 door ELLE België
Paniekrubriek: Help, mijn vriendin gaat er met mijn crush vandoor

Gedumpt? Geworstel met je pessarium? Of met je oogpotlood? De motor van je wagen opgeblazen? Geen nood, het ELLE-team staat je bij met raad en daad.

Help! Ik geef weldra een feestje voor mijn 25ste verjaardag. Ik plan een gezellige barbecue voor een twintigtal vrienden, met free drinks en leuke muziek tot een kot in de nacht. Ik nodig ook een jongen uit op wie ik al jaren verliefd ben en eindelijk groeien we naar elkaar toe. We zijn allebei nogal verlegen, maar gisteren vroeg hij met een veelbetekenende blik of hij na het feestje bij mij mag ‘crashen’. Dit zou wel eens het moment kunnen zijn waar ik al zo lang van droom. Alleen … Een van mijn vriendinnen maakt er een punt van om elke jongen die ik leuk vind voor mijn neus weg te kapen. Ze doet dit puur voor de sport, want na één of twee weken dumpt ze hem weer, maar zo is hij toch weer mooi verpest voor mij. Ze heeft geweldige flirting skills en geen enkele man kan haar weerstaan. Ik zou haar het liefst niet uitnodigen, maar dat kan ik eigenlijk niet maken … Of wel? En wat als ze er ooit achterkomt? (Dilemma Dilemma)

Beste Dilemma Dilemma,

It's your party! Je wordt maar één keer vijfentwintig, natúúrlijk kan je dat maken! Verstuur de uitnodiging voor je party uitsluitend via mail naar je vrienden. Raadpleeg nu een coworker of een kennis die goed thuis is in HTML. Laat hem uitleggen hoe je ‘achter de schermen’ stiekeme boodschappen kan toevoegen aan het bronbestand van je uitnodiging. Weer thuis typ je zoveel mogelijk (vieze) woorden tussen de HTML-code. Maak je geen zorgen, je vriendin kan dit niet zien. Erection, penis, boobies, porno, extra large, sale, lottery winner, … laat je maar eens lekker gaan. Klaar? Je kan nu op je twee oren slapen: de filter van haar mailbox zal dit berichtje sowieso onder ‘spam’ sorteren. Dat klinkt ingewikkeld, maar geloof me: als ik het kan, kan iedereen het. Hoort ze via via toch dat je een feestje organiseert? Tja, niet jouw schuld dat de uitnodiging in de spam is beland, toch? En helaas, het feest is al voorbij. En zo niet is het eten al besteld. Beloof haar een leuk etentje om het goed te maken. Veel succes!

Lees ook deze paniekrubriek: Help mijn beste vriendin post lelijke foto's van mij