Paniekrubriek: Help Mijn beste vriendin is veel mooier dan ik

Geüpdatet op 16 november 2018 door ELLE België
Paniekrubriek: Help Mijn beste vriendin is veel mooier dan ikShutterstock

Liefste ELLE, mijn beste vriendin is veel mooier dan ik. Ze is zo mooi dat elke man haar wil. Ik beeld me niets in, het is echt zo. Als we samen uitgaan, wordt ze de hele tijd nagekeken en aangesproken. Het is alsof ik niet besta.

Mijn lief (inmiddels ex-lief) vroeg me terloops of ze al een vriendje had en een ander lief (inmiddels ook een ex) stelde -zogezegd voor de grap, haha- een triootje voor. Een jongen die al maanden met me flirtte, heeft geen enkele interesse meer in mij sinds hij haar ontmoette op een feestje. Zelfs mijn broer kan niet over haar zwijgen. Ze kleedt zich niet overdreven sexy, ze staat gewoon met alles even leuk. Ze is intelligent, grappig en kieskeurig als het op vriendjes aankomt. Ik kan echt geen slecht woord over haar zeggen. Ik vind het gewoon verschrikkelijk dat geen enkele man me ooit zal zien staan als ik bij haar ben. En dat terwijl ik helemaal niet onknap ben. Pas als zij hen resoluut afwijst, hebben ze oog voor mij. Soms heb ik het gevoel dat ik een soort van troostprijs ben. Wat heeft zij dat ik niet heb? En hoe kan ik net zo aantrekkelijk worden? (Tweede plaats)

Liefste Tweede Plaats,

Ach, er zijn nu eenmaal vrouwen die mannen aantrekken als vliegen. En geloof me, het maakt hun leven echt niet makkelijker. Er bestaat zoiets als te veel aandacht. Gebruik haar super powers om een leuk lief voor jezelf te vinden. Laat haar vooral mannen aanbrengen, ze zal 99% sowieso teleurstellen. Selecteer uit haar zog de leukste, de grappigste en de knapste exemplaren. Na de koelbloedige afwijzing zullen ze een warmbloedige schone zoals jij des te meer appreciëren. En als je die geweldige kerel eindelijk gevonden hebt, hou hem dan vele kilometers bij haar vandaan. Succes!

P.S.: Hier vind je alvast wat leuke dingen die je met je vriendin kan gaan doen.

En hier kom je te weten hoe je deze zomer een leuk vriendje kan strikken.