6 originele daguitstapjes met je vriendinnen

Geüpdatet op 14 maart 2017 door ELLE België
6 originele daguitstapjes met je vriendinnen

Genoeg geshopt, gedronken en gekletst? Kies de volgende keer dan één van deze vijf originele daguitstapjes!

Urenlang terrassen of shoppen tot je blut bent. Het zijn de typische dingen die je met vriendinnen doet. Ons zal je niet horen zeggen dat dit saai of afgezaagd is, integendeel. Maar soms hebben we gewoon wat meer zin in actie en een uitdaging. Een beetje inspiratieloos? Ontdek dan snel onze voorstellen.

1/

Escape room

daguitstapje vriendinnen

Laat je vrijwillig opsluiten in een escape room en probeer aan de hand van raadsels uit te breken. Spanning gegarandeerd want het is een race tegen de tijd. Misschien kunnen we Wentworth Miller bellen voor wat tips?

2/

Lasershooten

daguitstapje vriendinnen

Paintball is véél te pijnlijk en veroorzaakt enorme blauwe plekken. Wij kiezen dus liever voor de iets zachtere maar daarom niet minder leuke versie: lasershooten.

3/

Airzone

daguitstapje vriendinnen

Wie zegt er dat we te oud zijn om een luchtkasteel te trotseren? Airzone is net hetzelfde principe, maar met een specifiek doel: het parcours zo snel mogelijk afleggen.

4/

Bumper football

daguitstapjes vriendinnen origineel

Gewoon voetballen is niet zo ons ding maar deze leuke variant willen we maar al te graag eens uitproberen! De tenuetjes van bumper football zijn allesbehalve sexy, maar wel hilarisch.

5/

Kajakken

daguitstapje vriendinnen origineel

Zonnen, calorieën verbranden, zitten, natuur en water. Klinkt als een ongelooflijke combinatie, niet? Wel dan moet je in de zomer zeker eens gaan kajakken!

6/

Parfum atelier 

orginele_daguitstapjes_met_vriendinnen_parfum_atelier

Parfumerie In Fine biedt het Parfum atelier aan: samen parfums ruiken,  grondstoffen ontdekken en dit in combinatie met een heerlijke brunch of aperitief. Hier kom je te weten welke geheimen de parfums onthullen over je persoonlijkheid.

Praktisch: In Fine store, Grote Markt 19, 2000 Antwerpen. De formule kost €62 All-in (ontbijt/brunch of apéro, parfum entertainment, karakter analyse, 50 ml eau de parfum)

LEES OOK: Into the wild: 4x origineel dineren

LEES OOK: Valentijn: 6 originele adresjes voor een romantische nacht in België

LEES OOK: Origineel idee voor een uitstapje met twee

Editor: Jolien Meulders