Tripje Parijs? Dior opent tijdelijk luxueuze spa op een boot

Geüpdatet op 17 juni 2022 door Lore Ginneberge
Tripje Parijs? Dior opent tijdelijk luxueuze spa op een boot Dior

Zin in een unieke ervaring - in elke zin van het woord? Dior heet je welkom aan boord van haar luxueuze spa op een boot in Parijs.

Lees ook: Dior heropent iconische boetiek op Avenue Montaigne 30 in Parijs

Wie Parijs zegt, zegt mode met een grote M, romantische boottochten en luxueuze verwennerij. Wat als je al deze dingen zou kunnen combineren in één ervaring? Ter gelegenheid van de komende Haute Couture Fashion Week laat Dior  de de Dior Spa Cheval Blanc Paris inschepen voor een nooit eerder geziene cruise op de Seine. De exclusieve spa is een uitnodiging om de kunst van het welzijn en de expertise van het merk op een andere manier te ontdekken. En om een uitzonderlijk moment te beleven in het hart van Parijs natuurlijk, de stad waar Christian Dior zo van hield.

dior spa Parijs
Dior

De huizen van Dior en Cheval Blanc Paris werkten al langer samen in een prachtig Art Decé-pand naast de Seine waar je van een sterrenmaaltijd geniet, net als van gezichts- en lichaamsbehandelingen met producten van Dior. De Dior Spa Cheval Blanc Paris staat dan ook gekend als een uitzonderlijke plek waar al je zintuigen verwend worden en je helemaal tot rust komt. Diezelfde savoir-faire en aandacht voor details gieten beide huizen nu in een 2 uur durende cruise op de Seine, waarbij je gezichts- en lichaamsbehandelingen van 60 minuten krijgt. Voor deze gelegenheid creëerde Dior een drijvende spa aan boord van een boot die, om het moment nog exclusiever  te maken, voor elke reis slechts vijf passagiers in totaal zal verwelkomen, in vier prachtige suites. Tripje Parijs, iemand?

Meer info via chevalblanc.com

LEES OOK5 romantische plekken in Parijs