Netflix komt met record aantal nieuwe kerstfilms- en series

Gepubliceerd op 12 november 2019 door Lore Ginneberge
Netflix komt met record aantal nieuwe kerstfilms- en series

Netflix op, popcorn klaar... Laat de voorpret beginnen!

Niets leuker dan aftellen naar de leukste tijd van het jaar met een gezellige kerstserie of romantische kerstfilm.

The Knight Before Christmas

Voor fans van die andere Netflix-kerstfilm 'Princess Switch': deze romantische kerstfilm is - hoewel compleet voorspelbaar - een echt cadeautje. Vanessa Hudgens, aka de kerstfilm-queen, kruipt ditmaal in de rol van een lieve scheikundelerares. Dit keer kruist er geen prins, maar een geteleporteerde ridder uit de negentiende eeuw haar pad. Vanessa maakt hem wegwijs in de moderne wereld, en valt langzaamaan voor de charmes van dit galante heerschap.

Releasedatum: 21 november

Home for Christmas (seizoen 1)

Officieel heet deze serie 'Hjem til Jul', maar dat is Noors en daar heb je natuurlijk niets aan. Home For Christmas volgt de zoektocht van eeuwige vrijgezel Johanne. Wanneer ze haar familie wijsmaakt een partner te hebben gevonden, heeft ze 24 dagen om daadwerkelijk met iemand te verschijnen aan de feesttafel. Hoe dat afloopt, zie je binnenkort in het eerste deel.

Releasedatum: 15 december

Holiday in the Wild

Hoewel Sex and the City-fans waarschijnlijk niet op een vervolg mogen hopen, kunnen ze actrice Kirstin Davis (Charlotte!) aan het werk zien in deze Christmas in the Wild. Zoals de titel doet vermoeden speelt deze romantische film zich af op locatie, meerbepaald Afrika. Kirstin plant er een safari met haar man, maar wordt op het laatste moment gedumpt. Met een gebroken hart vertrekt ze toch nog naar Zambia, waar ze een charmante olifantenbeschermer ontmoet.

Releasedatum: 1 november

Klaus

Deze kerstfilm was een werk van lange adem, maar na enkele jaren hard werk (onder andere van de Despicable Me-makers) is de animatiefilm Klaus eindelijk klaar. Een jonge postbode wordt naar de Noordpool gestuurd, waar hij bevriend raakt met een mysterieuze speelgoedmaker...

Releasedatum: 15 november

A Christmas Prince: The Royal Baby

Dit is het derde deel van de even geliefde als gehate 'Christmas Prince'-reeks, een soort romcom-afkooksel van het leven van Meghan en Harry. In 2017 kregen we 'A Christmas Prince' te zien, en in 2019 verwelkomt dit fictieve paar dus een baby. Benieuwd of hij ook Archie zal heten?

Releasedatum: 5 december

Let it Snow

Hoewel we Kiernan Shipka kennen als Sabrina in de gelijknamige serie, neemt de jonge actrice in 'Let It Snow' een heel andere rol op zich. Deze kerstfilm volgt een groep tieners die worden overvallen door een sneeuwstorm op kerstavond. Hun dorpje raakt compleet geïsoleerd en dan merken de tieners dat vriendschappen en liefde wel eens kunnen botsen.

Releasedatum: 8 november

Merry Happy Whatever

Deze achtdelige sitcom baadt in de kerstsfeer. Merry Happy Whatever volgt Don Quinn, een eigenwijze vader die probeert om zijn eclectische familie tevreden te houden tijdens de feestdagen. Wanneer zijn jongste dochter Emmy thuiskomt met een nieuwe vriend, een mislukte muzikant, laaien de gemoederen echter hoog op.

Releasedatum: 28 november