Dit moet je weten over het decadente eenhoorn feestje van North West

Gepubliceerd op 4 juni 2018 door Laure Vandendaele
Dit moet je weten over het decadente eenhoorn feestje van North West

Nichtjes North West en Penelope Dissick gaven afgelopen weekend een gezamenlijk verjaardagsfeestje en dat was - zoals je van de dametjes met wereldberoemde ouders intussen kan verwachten - nogal over the top.

North West, de eerstgeborene van Kim Kardashian en Kaye West, viert later deze maand haar vijfde verjaardag en dat moest gevierd. Ontwerper Alexander Wang trapte de festiviteiten af door de kleuter niet één maar twee kleine designerhandtasjes op te sturen. Gisteren hostte de kleine North samen met haar ook bijna jarige nichtje Penelope Dissick een feestje met eenhoorn thema in de tuin van haar tante Kourtney. North leidt niet meteen het leven van de gemiddelde vijfjarige en het is dan ook geen verrassing dat het gezamenlijke verjaardagspartijtje allesbehalve gemiddeld was. We weten niet hoe u zich de verjaardagsfeestjes uit uw kindertijd herinnert, maar hadden geen 10-jarige dj om de beats te verzorgen, pony's met glittermanen, regenboog inflatables en schattige eenhoornijsjes en -taarten. Nu we erover nadenken, het gaat er zelfs nu een pak bescheidener aan toe.

Op de gastenlijst: alles cool kids uit de Calabasas-area en het overgrote deel van de Kardashian-klan. Tante Koko kon de feestelijkheden niet bijwonen, zij verblijft sinds de geboorte van haar dochtertje True nog steeds in Cleveland. Ook Penelope's vader Scott Dissick schitterde door afwezigheid. De Lord kwam afgelopen week weer eens onder vuur te liggen nadat hij op het lanceringsfeestje van Kanye's nieuwe album kussend met een blondine die niet zijn huidige liefje Sophie Richie is, werd gespot. Een beetje liefdesdrama kon de pret echter niet bederven, bij de Kardashians geldt immers: de reality show must go on!