Mode en lifestyle in een roze wolk

Geüpdatet op 21 juni 2018 door ELLE Partner
Mode en lifestyle in een roze wolk

Hoera, roze ballonnen, regenboogconfetti en bubbels, want de 25-jarige Laurentine Van Landeghem opende in mei haar vierde Clouds of Fashion kledingwinkel in Oostende. Na de vaste shops in Gent en Antwerpen én de food & drinks slash fashion pop-up in Knokke, heeft ook de Koningin der Badsteden nog tot eind september haar eigen COF-winkel.

In de twee pop-ups aan de Belgische kust vind je naast de vaste COF-collectie extra veel zomerse spullen voor een zwoele strandvakantie. Wij plannen alvast indruk te maken op de volgende pool party met hun suikerspinroze opblaasbaar hart en een koelzak in de vorm van een schijf pompelmoes. En in de babyblauwe weekendtas pakken we graag meteen een paar geisha muiltjes en een maxi dress in pasteltinten.
Nieuwsgierig? Neem alvast eens een kijkje in de webshop en laat je verbazen door de budgetvriendelijke must haves.

3 redenen om even binnen te springen

  1. In Knokke kan je in de tropische setting niet alleen shoppen, maar ook loungen met de ‘COF on the beach’ signature cocktail, huisgemaakte limonades en heerlijke bites en salades.
  2. Laurentine maakt van dromen realiteit. Al op haar twintigste koos de jonge blogger met de opstart van haar eigen zaak voor een sprong in het diepe. The sky is the limit zou je denken, nu de ambitieuze onderneemster haar vierde winkel opent. Op haar Instagram deelt Laurentine echter niet alleen inspirerende verhalen om bij weg te dromen maar ook eerlijke getuigenissen over de hindernissen en obstakels.
  3. De COF-collectie lijkt op het eerste zicht heel girly met veel dromerige kleuren, bloemenprints en een portie kant en franjes. Maar de combinatie met jeansitems, T-shirts met korte slogans en bouncy sneakers geeft de COF-meisjes ook sportieve tomboy-allures.

Volg Laurentine Van Landeghem op Instagram en Youtube.

Clouds of Fashion pop-up Oostende
Adolf Buylstraat 18A, 8400 Oostende
Van 18 mei tot eind september, open van 11.00 tot 18.00 uur

COF Knokke, Zeedijk 659, 8300 Knokke-Heist
Open van 31 maart tot 2 september. Openingsuren en -dagen worden steeds online gecommuniceerd op de kanalen van COF.

www.cloudsoffashion.com

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Clouds of Fashion.