Smelt: zo schattig was prinses Charlotte op haar eerste schooldag

Geüpdatet op 15 november 2019 door Laure Vandendaele
Smelt: zo schattig was prinses Charlotte op haar eerste schooldag

Royals, soms zijn ze net als wij. Wanneer prinses Charlotte voor het eerst naar school gaat, kan mama Kate Middleton het niet laten een aantal plaatjes van haar kleine meisje te maken.

Kleine meisjes worden groot. Nu ja, iets groter. Groot genoeg om voor het eerst naar het kleuterklasje te gaan. Zo trok prinses Charlotte vorige week voor het eerst naar de Willcocks Nursery School een maakte mama Kate een paar foto's van het memorabele moment in het leven van haar dochter.

ZIEN: Zwangere Kate Middleton danst met beertje Paddington

Kensington Palace was zo aardig om de schattige foto's van de 2-jarige met de wereld te delen. Op haar eerste schooldag droeg het prinsesje een beeldig rood jasje met keurige Mary Janes- schoentjes in dezelfde kleur. Omdat Charlotte nu al weet dat accessoires je outfit maken of kraken werkte ze haar look af met een speels lintje in het haar.

LEES OOK: Smelten: Prins George op zijn eerste schooldag

Roze rugzakje

Net zoals haar oudere broer prins George is Charlotte een '2-strapper' en draagt ze haar boekentasje netjes over beide schouders. George trok voor het eerst met een blauw rugzakje naar school terwijl zusje Charlotte haar lunchpakketje of tienuurtje (of wat zit er in het boekentasje van een 2-jarige?) voor een roze exemplaar koos. De huidige generatie royals doet hun uiterste best om het koningshuis te moderniseren (kijk maar naar deze beslissing van Meghan Markle, het openhartige eerste interview van Meghan en Harry en hun adembenemende verlovingsfoto's) maar houdt duidelijk nog even aan 'blauw voor jongens' en 'roze voor meisjes' vast. Misschien wordt baby nummer drie de rebel van het gezin?

LEES OOK: Zelfs Kate Middleton draagt wel eens een jogging

Smelt alvast even weg bij de schattige foto's van kleine Charlotte. <3