Must see: de adembenemende officiële verlovingsfoto’s van Prins Harry en Meghan Markle!

Gepubliceerd op 21 december 2017 door Maxine Detaellenaere
Must see: de adembenemende officiële verlovingsfoto’s van Prins Harry en Meghan Markle!

Kensington Palace gaf vandaag de officiële verlovingsfoto's van Prins Harry en Meghan Markle vandaag vrij. Eén dag nadat het koppel de jaarlijkse kerstlunch van Queen Elisabeth bijwoonde, samen met Prins William en Kate.

De beelden werden eerder deze week genomen aan Frogmore House te Windsor. Het gelukkige paar verscheen er voor de lens van fotograaf Alexi Lubomirski.

Opvallend modern

Op de eerste foto poseren de 33-jarige Harry en de voormalige Suits-actrice terwijl ze buiten op een trap zitten. Meghan leunt tegen Harry aan en het koppel houdt elkaars handen vast. Zulke tekenen van affectie zijn behoorlijk atypisch voor de koninklijke traditie. De foto's zijn dan ook een pak moderner en losser dan het officiële verlovingsportret van Prins William en Kate. Harry draagt een donkerblauw kostuum, terwijl Meghan straalt in een zwart, half doorschijnend Ralph and Russo-kleed.

prins harry en meghan huwelijk verloving verlovingsfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de tweede foto zien we Meghan en Harry glimlachend elkaar omhelzen, in een stijlvol zwart-witportret. Meghan, in een trui van Victoria Beckham, raakt lieflijk Harry's wang aan, terwijl hij haar in zijn classic Burberry-jas wikkelt. Meghan's sublieme verlovingsring komt ook prominent in beeld.

prins harry en meghan huwelijk verloving verlovingsfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Het was een ongelofelijke eer gevraagd te worden om dit moment te fotograferen. Daarnaast is het ook een groot privilege om de liefde tussen dit jonge koppel te aanschouwen en te delen", liet Lubomirski volgens het Paleis weten. “Ik kan niet anders dan glimlachen, wanneer ik naar de foto's kijk die we van hen genomen hebben. Zo groot was hun geluk samen."

Krijg je maar niet genoeg van the happy couple? Lees dan zeker 'Daarom is het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle nu al legendarisch!