Gwyneth Paltrow en Brad Falchuck hebben heel leuk nieuws

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Gwyneth Paltrow en Brad Falchuck hebben heel leuk nieuws

Actrice turned Goop-goeroe Gwyneth Paltrow en Glee-bedenker Brad Falchuck zijn verloofd! Het gelukkige paar liet vandaag weten dat ze in het huwelijksbootje stappen.

"We voelen ons ongelofelijk gelukkig om samen te komen op dit moment in ons leven, wanneer onze succesverhalen en onze mislukkingen kunnen dienst doen als bouwstenen voor een gezonde en gelukkige relatie”, aldus de toekomstige bruid en bruidegom.

View this post on Instagram

Happy birthday, handsome

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Conscious Coupling

Gwyneth en Brad leerden elkaar kennen op de set van de hitserie Glee. Ze hielden hun relatie lange tijd verborgen voor het publiek. Het koppel zou al sinds augustus 2014 aan het daten geweest zijn, maar de tortelduifjes kwamen pas halverwege 2015 als koppel naar buiten.

De actrice was eerder al getrouwd met Coldplay-frontman Chris Martin, met wie ze twee kinderen heeft, dochter Apple en zoontje Moses. Hun echtscheiding werd op Paltrows lifestyleplatform Goop aangekondigd als 'conscious uncoupling', wat toen op heel wat gegrinnik kon rekenen. Ook Falchuck heeft twee kindjes uit een vorig huwelijk met Suzanne Bukinik, Isabella en Brody.

View this post on Instagram

My date and I #screamqueens

A post shared by @ bradfalchuk on