Gwyneth Paltrow deelt tips om beter in bed te worden

Gepubliceerd op 17 januari 2017 door Elise
Gwyneth Paltrow deelt tips om beter in bed te worden

Op haar lifestylewebsite Goop deelt Gwyneth Paltrow haar geheim voor een stomend seksleven. De actrice onthult dat eieren hét succesattribuut zijn in bed. Of liever: in je vagina. 

Elke vrouw moet eens proberen om eieren vaginaal in te brengen, meent Paltrow. Géén gewone scharreleieren uiteraard, maar wel exclusieve jade eieren.

Dit trucje zou vrouwen helpen om de bekkenbodemspieren te trainen om zo een krachtiger orgasme te krijgen. De groene steen zou de beste oplossing zijn voor een spannend seksleven.

© Christine McAdams, GOOP
© Christine McAdams, GOOP

Gwyneth Paltrow verkoopt setjes eieren op haar eigen website, maar ze zijn voorlopig uitverkocht. De jade eieren bestaan in alle vormen en maten van S tot XXL. Beginnelingen starten best met een small. “Ik kan de medium enkel aan als ik neerlig, maar ik kan er wel mee slapen. Een kleinere versie is perfect om recht te staan.”, bekent Gwyneth.

Hoe? 

Je brengt het ei met twee vingers in en probeert dan te vermijden dat het ei uit je lichaam zou glijden door je bekkenbodemspieren zo hard mogelijk aan te spannen. Een heuse training.

Uiteraard moet je niet 24/7 met het ei ronddwalen: “Haal het er regelmatig uit en bewaar het in een zijden doek.” Het is ook belangrijk dat je het eerst even kookt, om er zeker van te zijn dat het helemaal schoon is.

Het is niet de eerste keer dat de 45-jarige Amerikaanse actrice bizarre uitspraken doet over haar bedgeheimen.

Zo zijn allerhande seksspeeltjes, orgasmische meditatie en tantra al uitgevoerd de revue gepasseerd op Goop. Maar Gwyneth maant haar lezers ook aan om eens een seksclub te bezoeken of eens eetbaar glijmiddel te proeven.

Op vlak van bekkenbodemspieren heeft Gwyneth een punt. En wij bij ELLE hebben zo onze eigen workout:

Ontdek onze vijf yoga oefeningen voor een beter seksleven.