Zo hou je je handen in topvorm tijdens de winter

Gepubliceerd op 4 januari 2018 door Laure Vandendaele
Zo hou je je handen in topvorm tijdens de winter

Je handen krijgen het tijdens de wintermaanden hard te verduren. Met deze producten blijven je handen en nagels ook tijdens de koudste maanden van het jaar in topvorm.

Je handen krijgen het iedere dag zwaar te verduren en verdienen het om op tijd en stond een goed onder - euh - handen genomen te worden. Verwaarloos ze zeker niet tijdens de koude wintermaanden. Bewaar een handcrème in je handtas, het handschoenenkastje van je auto en in je sporttas. Maak er een ritueel van om je handen voor het slapengaan in te smeren met een voedende crème.

Nailcare

Vergeet ook je nagels niet! Een voedende olie houdt je nagelriemen soepel en verzorgt je nagelbedden. Wil je het écht goed doen? Trakteer je handen een keer per maand op een handmasker, zoals het Nourishing Double Layer Hand Mask Gloves van Starskin. Een sheetmask voor je handen? Helemaal juist! Is dat een beetje té extra? Zweer dan bij een degelijke handcrème. De nieuwe 'La Crème Main' van Chanel is ongetwijfeld de schattigste. Al komt de zeer budgetvriendelijke panda van Kruidvat ook aardig in de buurt.

 

 

Door ze elke avond met handcrème in te smeren bijvoorbeeld en ze om te paar weken op een handmaskertje te trakteren. Starskin ontwikkelde speciaal voor de handen de Nourishing Double Layer Hand Mask Gloves die de huid dankzij een dubbele-laag techniek in korte tijd voeden. Na twintig minuten met de handen in de handschoenen is de huid weer helemaal zacht en hersteld.

Zijn je handen weer perfect in topvorm? Dan kan je overgaan tot het lakken van je nagels. Hoe je dat doet volgens de regels van de kunst lees je hier. Nu nog een leuk kleurtje uitzoeken. Met deze iconische kleurtjes zit je altijd goed. Ben je het ook zo beu dat je DIY-manicure het zo snel begeeft? Probeer dan zeker eens 'oventje' met LED-lichtje. Volgens ons hét geheim om je manicure minstens een week in topvorm te houden. Veel goedkoper dan een maandelijks bezoekje aan de nagelstyliste en bijna even effectief.