Bizarre trend: sheet masks voor je borsten

Gepubliceerd op 24 oktober 2016 door Laure Vandendaele
Bizarre trend: sheet masks voor je borstenKim Kardashian wears a see-through bustier corset showing her cleavage while exiting her New York AirBnb apartment with Kanye following behind on their way to Kanye's concert in Toronto

Pictured: Kim Kardashian; Kanye Ref: SPL1342795 300816
Picture by: srpp/ Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 870-934-2666
photodesk@splashnews.com

Vind je sheet masks gedrenkt in wijn of slakkenslijm al gek genoeg? Think again. Als we Koreaanse beautykenners mogen geloven zijn sheet maskers voor borsten en buik the next big thing.

Eerst en vooral: wij zijn dol op sheet masks. Ze zijn snel, makkelijk (geen gedoe met afspoelen en vuile handdoeken achteraf) en leveren door de band genomen mooie resultaten. Dus waarom zou je ze enkel op je gezicht draperen? De Koreaanse beauty-industrie gaat naar goede gewoonte een stapje verder en ontwikkelde sheet masks die je dan ook niet op je gezicht maar op je borsten en buik aanbrengt. De maskers hebben als doel om borsten te verstevigen en de buik strakker te maken, en dat na amper twintig minuten!

boobsheetmask

Het Miracle24 borstmasker van Bioxidea belooft na 30 minuten een strakker decolleté voor 24 uur.

LEES OOK: Hier shop je de Koreaanse beautyfavoriet voor een prikje

81jtueimyil-_sx522_

Wie regelmatig de gouden maskertjes van VaGa op de borsten kleeft, zou na verloop van tijd met rimpelvrije borsten door het leven gaan.

boobmask2

Of misschien is een uurtje met een sheet behaatje iets voor jou?

Hoe graag we ook in sprookjes geloven lijkt een degelijke beha, lesjes BBB en je hydraterende crème tot op je decolleté smeren de enige echte way to go om je buste zo lang mogelijk boobylicious te houden.