Paniekrubriek: OMG ik kreeg per ongeluk een erotische massage

Geüpdatet op 16 november 2018 door ELLE België
Paniekrubriek: OMG ik kreeg per ongeluk een erotische massageShutterstock

In de zomer verbleef ik met mijn man in een gezellig, klein hotel in Gran Canaria. Voor onze derde huwelijksverjaardag wilden we onszelf eens goed verwennen: lekker eten, wellnessen, wandelen... Helaas heb ik mezelf net iets te goed verwend.

Toen mijn man een fietstochtje ging maken, bestelde ik aan de receptie een ontspannende massage van anderhalf uur. Ik kan niet ontkennen dat ik de masseur, die zich Manuel liet noemen, wel een beetje aantrekkelijk vond: late twintiger, forse armen, strak getrimde baard... Het eerste uurtje van de massage verliep heel erg onschuldig. Er ging netjes een witte handdoek over mijn billen, mijn nek en schouders werden goed gekneed en alle knoopjes losgewerkt... Er was absoluut geen vuiltje aan de lucht. Tot hij aan mijn bovenbenen begon...

1/

erotische massage, tantra
Shutterstock

Toen mijn billen aan de beurt waren, werd het opeens wel erg sensueel. Manuels handen klommen subtiel naar boven, streken achteloos langs mijn schaamlippen, om dan weer richting knieën te verdwijnen.
‘Oei, hij zal zich vergist hebben’, vertelde ik mezelf, maar van al die vergissingen werd ik wel een  beetje opgewonden. Manuel pikte dit erg snel op (ik denk niet dat hij aan zijn proefstuk toe was) en hij voerde de prikkels op. De handdoek was opeens nergens meer te bespeuren, en mijn venusheuvel en schaamlippen zaten helemaal  onder de olie. Ik had nooit gedacht dat dit me kon overkomen, ik ben absoluut geen losbol, maar opeens verlangde ik intens naar een orgasme. Zijn vingers vonden mijn clitoris en binnen de drie tellen gilde ik het uit van genot.

Ik heb Manuel de 35 euro overhandigd, en hij is meteen vertrokken zonder een woord te zeggen. Pas achteraf in de douche dacht ‘OMG, wat heb ik gedaan,!’ Ik heb een heel attente echtgenoot en we hebben best wel leuke seks, ook al vind ik hem soms een beetje weinig avontuurlijk. Als ik aan die massage terugdenk, begint mijn hele lijf te tintelen, maar tegelijk voel ik me ontzettend schuldig. Moet ik dit opbiechten aan mijn man of niet? En moet ik me heel erg schamen over wat er gebeurd is? (Guilty Pleasure)

2/

erotische massage, tantra
Shutterstock

Liefste Miss Tintel,

Ja, je moet je heel hard schamen! Die man bezorgt je een orgasme waar je maanden later nog steeds van begint te gloeien, en jij stuurt hem wandelen met 35 euro?! Voor anderhalf uur massage, inclusief happy ending? Dat heet moderne slavernij!

Los daarvan: je bent een vrouw van vlees en bloed, en je deed het niet met voorbedachte rade. Soms bereik je tijdens een sensuele massage dat ene punt waar geen terugkeer meer mogelijk is (jaja, ik spreek uit ervaring), en dan kan je er maar beter van genieten.

Mijn advies? Wat jij hebt meegemaakt is voor heel veel vrouwen een fantasie, je kan de herinnering maar beter koesteren. Blijft het schuldgevoel knagen? Dan doe je die heerlijke man van jou toch gewoon ook een sensuele massage cadeau. Voilà, probleem opgelost.

PS: Zou je me de naam van het hotel kunnen bezorgen? Denk je dat er nog plek is in het voorjaar?

Lees ook deze paniekrubriek: Help! Pms verpest mijn relatie!