OMG: deze Unicorn Froot Loops willen wij nu proeven!

Geüpdatet op 26 februari 2018 door Jolien
OMG: deze Unicorn Froot Loops willen wij nu proeven!

Een nostalgisch ontbijt op eenhoornse wijze!

Waar is de tijd... Zondagochtend, Postbus X en een kommetje Froot Loops om de dag te starten. Voor hen - die als kind verzot waren op deze kleurrijke ontbijtgranen - hebben wij ontzettend leuk nieuws!

(By the way: No shame als je ook nu nog, op een 18+ leeftijd, van Froot Loops houdt!)

Kellogg's komt met limited edition Unicorn Froot Loops. Say what? Jep, en de doos ziet er zo kitsch uit dat hij zelfs pink lovers omver blaast. Zo prijkt er een magische eenhoorn en regenboog op de verpakking. Maar laat je niet misleiden: het is IN de doos where the magic happens!

De prachtige pasteltinten in het roze, paars en geel passen perfect bij de unicorn food trends van de laatste tijd. Geen paniek! Aan de smaak hebben ze niet geprutst.

Wil je zelf een doos van deze limited edition Froot Loops bemachtigen? Dan zijn er enkele manieren om dat te doen! In bijna alle Hypermarkt Carrefours staan ze in de rekken. Is alles uitverkocht en dreig je ernaast te grijpen? Dan kan je ook deelnemen aan enkele wedstrijden. Ontwerpster Freya Poppe doet er bijvoorbeeld ééntje op haar Instagrampagina! Wees er dus snel bij, is de boodschap!

froot_loops_unicorn_ontbijtgranen_ontbijt_food

Psst, lees ook: Ontbijttrend: havermout-cappuccino