Dit zijn 5 voordelen aan een jonger lief

Gepubliceerd op 16 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Dit zijn 5 voordelen aan een jonger lief

We spreken uit ervaring, jongere vriendjes zijn lots of fun!

Kourtney K. doet het, haar zus Khloe is ook fan. J-Lo staat er al jaren om bekend. Vrouwen die jongere mannen daten zijn steeds meer mainstream. En terecht, want al ontbreekt het hen soms nog wat aan ervaring, toch zijn er heel wat voordelen aan een jeudiger lief.

#1 Bewondering

Wie houdt er nu niet van bewonderd te worden door haar allerliefste? Je bae vindt het geweldig dat een sexy en worldwise woman als jij überhaupt geïnteresseerd is in hem en laat dat duidelijk blijken. Toch wel een hele leuke egoboost als je het ons vraagt.

jonger lief jennifer lopez

1/

#2 Optimistisch

Jongere mannen hebben meestal nog geen zware relatiebreuken meegemaakt. Cynisme is hen vreemd en ze staan vaak optimistisch en nog een tikkeltje naïef in het leven. En wat is er nu leuker dan la vie en rose te zien?

jonger lief miranda kerr

2/

#3 Luchtigere relatie

Ze zijn nog helemaal niet bezig met huisje, boompje, tuintje. Je relatie blijft net wat luchtiger. Wat een hele verademing kan zijn als je daar zelf ook (nog) niet aan toe bent.

jonger lief

3/

#4 Ze doen extra hun best

Jongens houden ervan zich te bewijzen. Aangezien jij ouder en onafhankelijker bent dan de meeste van hun leeftijdsgenoten, veranderen ze als bij toverslag in de beste, intelligentste en meest mature versie van zichzelf.

jonger lief

4/

#5 Enthousiast

Een jonger lief barst van het jeugdig enthousiasme. Je boyfriend heeft altijd zin om leuke dingen te doen of iets nieuws te proberen. In en buiten de slaapkamer...

LEES OOK: Drie redenen waarom Drake het ideale lief is

jonger lief