3 redenen waarom Drake het ideale lief is

Gepubliceerd op 9 november 2017 door Maxine Detaellenaere
3 redenen waarom Drake het ideale lief is

En hij is momenteel vrijgezel, just sayin' ...

Voor al wie even alle geloof in het andere geslacht verloren is, er lopen weldegelijk nog perfecte mannen rond. Neem nu de Canadese zanger Drake. Definitely boyfriend material, en wel hierom:

#1 Birkins voor zijn toekomstige vrouw

Drake sprak onlangs in een interview met The Hollywood Reporter de gevleugelde woorden die iedere vrouw wil horen: "[Birkin-handtassen] zijn een van de dingen die ik begon te verzamelen voor mijn toekomstige vrouw. Dus ik heb een behoorlijk grote Hermès-collectie die ik aan iemand kan geven", vertelde de rappende casanova.

#2 Romantische ziel

Het is algemeen geweten dat Drake een giga romanticus is. Zo liet hij in een interview al vallen dat hij een one-woman kinda guy is, ondanks dat hij de keuze heeft uit een hele schare vrouwen. En wie smolt nu niet toen de Hotline Bling-zanger zijn liefde voor Rihanna verklaarde tijdens de 2016 MTV VMA Awards?

#3 Dat lichaam!

I mean, word daar eens naast wakker. Sowieso stap je iedere dag met een héle grote glimlach op je gezicht uit bed. Of blijf je juist nog wat langer liggen. Jep, Drake is duidelijk een mooie vent vanbinnen én vanbuiten.

Krijg je niet genoeg van schoon manvolk? Bekijk onze top 10 Ierse hotties!