Dit zijn de leukste zomer pop-up bars in Antwerpen

Geüpdatet op 26 februari 2018 door Sima Safi
Dit zijn de leukste zomer pop-up bars in Antwerpen

Tropische temperaturen vragen om exotische cocktails! Dit zijn de leukste pop-up bars in Antwerpen. 

BAR LEFT

‘Hidden secret’ Bar Left is een hippe plek, verborgen op Linkeroever. Je kan hier de hele zomer de drukte van de stad ontvluchten en genieten van een ongeziene oase van rust, op slechts 10 minuten van het centrum van Antwerpen. Op het menu: verse street food klassiekers in combinatie met heerlijke zomerse dranken.

Bar Left is meer dan een pop-up bar. Ook op het programma: atypische fietstochten, idyllische picknicks, yoga workshops, beach volley, barbecues, filmavonden, pop-up concerten en nog veel meer.

Open van 20 juni tot 20 september, Galgenweelpark, 2050 Linkeroever.

Bocadero

bocadero_zomerbar_antwerpen

Ook Bocadero is weer van de partij. Het Antwerpse stadsstrand zet voor het vijfde jaar op rij summervibes ter beschikking met een zandstrand van 500 vierkante meter, drie bars en een restaurant. De unieke locatie (must see zonsondergang!!!) aan de Schelde en de samenwerking met de boho cocktailbar Sommar maken van Bocadero opnieuw een van Antwerpen belangrijkste hotspots deze zomer.

Van 23 mei tot en met 7 september, elke dag open van 12u tot 15u.

Rijnkaai 150 – 2000 Antwerpen.

Josephine’s Summer Bar

josephines_zomerbar_antwerpen

Vintage restaurant Josephine’s slaat deze zomer de tenten –of eerder: bambou jungle- op in een oude stapelplaats van brouwerij De Koninck. Reken maar op een hoop sfeer en gezelligheid én een betoverend aanbod aan de bar: specialiteit zijn "Josephine’s perfumed martini’s", heerlijke martini’s die gearomatiseerd worden met o.a. appel-kaneel, rozemarijn-gember of lemongrass-grapefruit aroma’s.

Van 6 juni tot 31 augustus, Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen

L’Orangerie

lorangerie_zomerbar_antwerpen

Strikt gezien geen zomerse pop-up, maar de tijdelijke lounge bar Orangerie blijft ook dit seizoen nog open. De bar is gelegen in de voormalige orangerie in het Antwerpse Harmoniepark. Het verlaten gebouw werd omgetoverd tot hotspot, en dat zeker nog tot volgende herfst! Vintage Charles Eames zetels, een opgezette kaaiman, stalen tafels en Colombo Spider lampen zorgen voor een zogenaamd “chic sjofel” sfeertje, zachte muziek en gedempte lichten doen de rest.

Harmoniepark, 2018 Antwerpen

Strantwerpen en Club Cabane

strantwerpen_zomerbar_antwerpen

Strantwerpen behoeft geen introductie meer. Al jaren een vaste waarde van Antwerpse zomers, al jaren dé hotspot voor wie dringend nood heeft aan exotische strandtherapie.

Nog tot 31 augustus, Jachthavenweg 1, 2050 Antwerpen

Skybar Antwerpen

Skybar_antwerpen_zomerbar

Drinken op grote hoogte: de hoogste cocktailbar van Antwerpen is helemaal terug. Op de 12de verdieping van het Lindner Hotel geniet je van een cocktail met zicht op de Antwerpse skyline. Reserveren is aanbevolen in deze jazzy lounge bar.

Vab 1 juli tot 31 augustus, Lange Kievitstraat 125, 2018 Antwerpen

Terrazza Martini Bar

De Antwerpse Martini bar trakteert zichzelf deze zomer op een exotisch terras. Je hoort het goed: in deze weelderige hotspot kan je deze zomer van de laatste zonnestralen genieten. Op het menu: Martini’s, deejay sets en vrolijke zomervibes.

Het terras is vanaf vrijdag 6 juni om 16u geopend, Scheldestraat 11, 2000 Antwerpen