Selena Gomez en The Weeknd zijn uit elkaar

Geüpdatet op 19 juni 2019 door Laure Vandendaele
Selena Gomez en The Weeknd zijn uit elkaar

Selena Gomez en The Weeknd hebben een punt achter hun relatie gezet. De 25-jarige actrice en de zanger vormden tien maanden lang een koppel.

De liefde tussen Selena Gomez en The Weeknd (voluit Abel Tesfaye) heeft niet mogen duren. Na tien maanden zette het koppel een punt achter hun relatie. De reden? Niet de opflakkerende vriendschap tussen Selena en haar ex-vriendje Justin Bieber (de twee werden de afgelopen weken verschillende keren samen gespot) maar wel hun te drukke agenda's.

Moeilijke beslissing

Zo vertelt een bron aan het tijdschrift: "Selena en Abel hebben de afgelopen maanden de wereld rondgereisd om hun relatie in stand te kunnen houden. Het was niet evident, hij was op tournee en zij stond op de set in New York. Het was zwaar voor hen allebei."

Van kwaad bloed is er dan ook geen sprake. De twee zijn in alle vriendschap uit elkaar gegaan en houden nog steeds contact. "Het was geen makkelijke beslissing, maar de breuk zat er al een paar maanden aan te komen" aldus de bron. Al lijkt er volgens sommigen toch meer aan de hand. Zo zou de Canadese zanger verschillende mensen uit Selena's entourage, waaronder haar moeder, al ontvolgd hebben op Instagram.

Jelena

Selena Gomez en de zanger werden in januari voor het eerst samen gespot. Zij had eerder relaties met Justin Bieber en Orlando Bloom. The Weeknd was voor Selena een paar jaar samen met topmodel Bella Hadid.

De liefdesbreuk is de tweede grote klap die Selena dit jaar te verwerken krijgt. In september raakte bekend dat de brunette - die al jaren aan de auto-imuunziekte lupuls leidt - een niertransplantatie moest ondergaan. Hiervoor kon ze rekenen op de nier van haar beste vriendin Francia Raisa.

LEES OOK: Selena Gomez - van Disney- tot wereldster