Hier drink jij de beste cocktails van Gent

Geüpdatet op 8 november 2017 door Sima Safi
Hier drink jij de beste cocktails van Gent

Let's get wild tonight in een van deze Gentse cocktailbars (gewoon eentje voor de smaak drinken kan ook natuurlijk). 

Limonada

In de Heilige Geeststraat in Gent, daar ligt de iets minder heilige cocktailtempel, Limonada. Een cocktail uit een Mariabeeldje, een plastieken ananas of met een suikerspin erop, je kan het zo gek niet bedenken of het staat op de kaart van deze bar! Speel je graag op veilig? Dan mag je altijd vragen naar een klassieker.
Heilige Geeststraat 7, Gent
Facebook

Jigger's

Gent_cocktailbar_herfst_jiggers

Deze bar is één van de 50 beste bars van Europa en mocht dus absoluut niet in dit lijstje ontbreken. Kies je cocktail uit de handgeschreven kaart, die bovendien regelmatig vernieuwt. Kan je niet meteen een keuze maken? Geen probleem, bij de sympathieke barmannen kan je altijd terecht voor suggesties of zelfs een drankje op maat. Reserveren is aan te raden.
Oudburg 16, Gent

www.jiggers.be

Old Fashioned

Gent_cocktailbar_herfst_old fashioned

Deze cocktail- en absynthe bar opende pas zijn deuren op een gloednieuwe locatie in hartje Gent. Het authentieke concept blijft behouden, maar dan in een nog betere versie.
De met liefde gemaakte cocktails worden geserveerd in een unieke Belle Epoque setting. Een must do dus!
Hoogpoort 19, Gent
www.old-fashioned.be

Mosquito Coast

gent_cocktailbar_herfst_mosquito_coast

Dit is één van mijn favoriete plaatsen in Gent. Het reiscafé biedt naast een verfijnde menukaart ook enkele uitstekende cocktails. Laat je wegzakken in het salon en geniet.
Hoogpoort 28, Gent
www.mosquitocoast.be