Spice Kids: dit zijn alle kinderen van de Spice Girls

Geüpdatet op 30 april 2019 door Laure Vandendaele
Spice Kids: dit zijn alle kinderen van de Spice GirlsLONDON - JUNE 28: Spice Girls (L-R) Victoria Beckham, Melanie Chisholm (Mel C), Geri Halliwell, Emma Bunton and Melanie Brown (Mel B) attend a photocall at the Royal Observatory, Greenwich ahead of their news conference later today on June 28, 2007 in London, England. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)

De kinderen van Victoria 'Posh Spice' Beckham zijn zelf niet uit de spotlights weg te slaan, maar ook Scary, Baby, Sporty en Ginger zorgen voor Spicy nageslacht? Maak kennis met de Spice Kids.

Het lijkt alsof het gisteren was dat de Spice Girls de muzieklijsten domineerden, maar misschien lijkt dat alleen maar zo omdat de nummers van de albums 'Spice' en 'Spice World' shuffle-gewijs nog regelmatig opduiken. Toch is het deze maand intussen al 21 jaar geleden dat doorbraakhit 'Wannabe' overal ter wereld door de radio schalde en de vijf wilde Britse meiden het begrip 'Girl Power' op de kaart zette. Na de de hits, de film, de wereldtour en het drama kwamen ook de liefde en de kids. Victoria en Melanie B kozen als eersten voor het moederschap en Melanie C, Emma en Geri vervoegden de club van Spice Moms. De eerstgeborene van Victoria is intussen 18 jaar en timmert aan een carrière als fotograaf. Ook broertjes Romeo, Cruz en nakomertje Harper behoeven geen introductie meer. Maar wie zijn de andere Spice Kids?

1/

Melanie C - Sporty Spice

spice kids spice girls melanie sporty spice

Dochter: Scarlet Chisholm Starr

Melanie C en Scarlet in 2013

Leeftijd: 8 jaar

Na haar carrière als Sporty Spice oogstte Melanie C nog heel wat succes als solo-artiest. In 2009 kreeg ze samen met vastgoed vastgoedontwikkelaar Thomas Starr een dochter, Scarlet Starr. Hoewel Melanie C nog steeds een publiek leven lijdt, houdt de 43-jarige zangeres haar dochter zo veel mogelijk uit de schijnwerpers.

2/

Emma Bunton - Baby Spice

spice kids emma bunton baby spice

Zonen: Beau Lee Jones (10)  Tate Lee Jones (6)

Baby Spice zette tien jaar geleden zelf voor het eerst een baby op de wereld. Vier jaar later volgde zoon nummer twee, Tate. Emma Bunton heeft al sinds haar Spice Girl-dagen een relatie met Jade Jones, zanger van de r&b-groep Damage. Momenteel presenteert Bunton samen met Backstreet Boy Nick Carter en Dr. Dre het televisieprogramma Boyband waar ze - nogal logisch - op zoek gaan naar leden voor een nieuwe jongensgroep.

spice kids emma bunton beau tate jones
Emma Bunton bracht eerder deze maand een bezoek aan Disneyland met zoontjes Beau en Tate.

3/

Melanie B - Scary Spice

Dochters: Phoenix Chi Gulzar (18),  Angel Iris Murphy Brown (10) en Madison Brown Belafonte (5)

Phoenix Chi & Mel B
Mel B & Angel
Madison

Het liefdesparcours van Melanie B verliep een tikkeltje minder vlot dan dat van haar collega's. In 1999 kreeg de stoutste der Spice Girls een dochter met achtergronddanser Jimmy Gulzar maar die relatie liep na twee jaar op de klippen. Na een one night stand met acteur Eddie Murphy beviel Mel B in 2007 van een tweede dochter Angel. Murphy ontkende aanvankelijk dat hij de vader van het meisje was, maar twee maanden na de geboorte gaf een DNA test uitsluitsel. Datzelfde jaar nog huwde Melanie B met filmproducten Stephen Belafonte, de twee kregen in 2011 een derde dochter, Madison. Eerder dit jaar liep het huwelijk na tien jaar op de klippen. Belafonte's opvliegende en dominante karakter lagen aan de oorzaak van de breuk. Ook zou hij de voormalige Spice Girl meermaals hardhandig hebben aangepakt.

4/

Geri Halliwell - Ginger Spice

Dochter: Bluebell Madonna Horner (11)

Zoon: Montague  Horner (7 maanden)

Birthday dance off to Billyjean ( fav song ever!) On birthday the jukebox 😘 thank you @christianhornerofficial

Een bericht gedeeld door Geri Horner (@therealgerihalliwell) op

Na een korte relatie met scriptschrijver Sacha Gervasi beviel Geri in 2006 van dochter Bluebell. Zowel collega's Emma en Victoria zijn meter van het meisje. In 2015 stapte Geri in het huwelijksbootje met Christian Horner met wie ze eerder dit jaar ook een zoon 'Monty' kreeg.

Geri & Monty

5/

Victoria Beckham - Posh Spice

Moeder van: Brooklyn Beckham (18), Romeo Beckham (14), Cruz Beckham (12) en Harper Beckham (6)

Met vier kinderen is Victoria Beckham de Spice Girl met de grootste kroost. Na Brooklyn (beginnend fotograaf) , volgden Romeo (aspirant model) en Cruz (het zangtalent van de familie). In 2011 zagen Victoria en echtgenoot David Beckham hun wens in vervulling gaan toen ze eindelijk een dochter kregen. Schattige Harper ontdekte trouwens nog niet zo heel erg lang geleden dat haar moeder ooit een immens populaire popster was.

Brooklyn Beckham poseert uitzonderlijk eens voor de camera (foto: GQ)
romeo
Romeo erfde het stijlgevoel van zijn moeder
En Cruz het zangtalent...
Harper <3