Zo ontdekte Harper Beckham dat haar moeder een Spice Girl was

Gepubliceerd op 25 juli 2017 door Laure Vandendaele
Zo ontdekte Harper Beckham dat haar moeder een Spice Girl was

Dat haar moeder een mode-icoon met een eigen imperium was, wist Harper Beckham ongetwijfeld al. Dat haar moeder als Spice Girl tot een van de grootste popsterren van de jaren 90 behoorde, ontdekte de zesjarige onlangs al spelenderwijs.

Harper Beckham kwam afgelopen weekend tot een grote ontdekking: haar moeder was ooit een popster! Victoria Beckham deelde via Instgram hoe haar dochtertje gebiologeerd naar vijf speelpoppen keek, waarvan eentje - die met de zwarte LBD en korte carré - haar wel erg bekend voorkwam. "Wanneer je erachter komt dat je moeder een popster was ", schreef de 43-jarige ster bij het plaatje. Verder liet VB weten dat Harper helemaal dol is op haar nieuwe speelpoppen.

Victoria Beckham verwierf in de jaren 90 wereldfaam als 1/5de van de popgroep Spice Girls. Na een blitscarrière van drie jaar kwam het in 1999 tot een breuk. Victoria probeerde het even om het te maken als soloster maar legde zich uiteindelijk toe op haar ware passie: fashion. Een carrièreswitch die de Britse geen windeieren legde.

Harper, het vierde kind van Victoria en David Beckham, werd in de zomer van 2011 geboren. Een jaartje later kroop Victoria éénmalig in de rol van Posh Spice voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Vijf jaar later maakt Harper, die onlangs haar zesde verjaardag in Buckingham Palace vierde,  voor het eerst écht kennis met het muzikale verleden van haar moeder. Al zegt iets ons dat kleine Harper al helemaal vertrouwd is met het concept 'Girl Power'!