OMG: Laguna Beach krijgt opnieuw een sequel

Geüpdatet op 22 februari 2019 door Isabelle
OMG: Laguna Beach krijgt opnieuw een sequel

Blast from the past: Laguna Beach kruipt uit de nillies vergeetput voor een 2017 reboot. Opblaasbare zwanen, smartphones en Instagram à volonté! 

Even je geheugen opfrissen: Laguna Beach was de monsterhit die vanaf 2004 op het kleine scherm schitterde, een realityfictie die de echte avonturen van een bende verwende tieners uit California vermengde met wat strategisch geregisseerde drama's. De MTV-show met Lauren Conrad in de hoofdrol was meteen een monstersucces en kreeg later nog een staartje in het al even populaire The Hills -waarin "LC" het strand en de middelbare school inruilde voor het "echte" werkleven. De spin-off leverde trouwens een tweede superster in de vorm van Olivia Palermo op. (Ontdek hier trouwens de minuscule bijrol die een piepjonge Kim Kardashian ooit in The Hills versierde!)

Een dikke dertien jaar later haalt MTV het concept van onder het stof vandaan. De nieuwe reeks zal Siesta Key heten en volgt net als destijds de (liefdes)perikelen van een groep rijke jongeren, ditmaal uit Florida. Hun dagen bestaan uit feesten, Instagrammen, elkaars liefdesleven uitspitten en heel veel discussies op inflatable zwanen -2017 oblige... Benieuwd of de show, die op 31 juli in première gaat, even grote megasterren als Laguna Beach en The Hills zal opleveren, ontdek hier alvast de trailer:

Ter vergelijking, dit was Laguna Beach:

Nostalgische bui? Ga even ons checklijstje van allerbeste realityshows van de nillies af, wedden dat ook jij je er schuldig aan hebt gemaakt?