Hoe zou het nog gaan met deze Temptation Island koppels?

Geüpdatet op 2 februari 2018 door ELLE België
Hoe zou het nog gaan met deze Temptation Island koppels?

Gringo & Ciska, Steve & Stefanie, Bianca & Björn en Katrien & Tim: benieuwd hoe het met hen gaat? Lees dan snel verder!

Temptation Island draait weer op volle toeren! Opnieuw wagen vier koppels zich aan de grootste relatietest die de Lage Landen ooit hebben gekend. Velen gingen hen voor en buisden zwaar omdat de verleiding aka Temptatiooon hen te groot werd. Succesverhalen zijn er, maar ze zijn schaars. Zouden er nog koppels samen zijn uit de geschiedenis van Temptation Island? Je ontdekt het hier!

1/

Tim (35) & Katrien (38)

temptation island katrien en tim copy

In de tweede reeks van Temptation Island (2002) stelde de knappe Tim zijn relatie met de blonde Katrien op de proef. De twee kwamen er echter niet ongeschonden uit en gingen na de opnames uit elkaar.

Enkele jaren later wou Tim het spel ook wel eens van de andere kant zien en deed opnieuw mee, maar dit keer als verleider. Na zijn tweede deelname werd Tim een begeerd vrijgezel, iets waar de casanova gretig gebruik van maakte. Bikinimodellen en ex-missen; hij reeg de ene verovering aan de andere. Onder andere Ann Van Elsen bezweek aan de charmes van Vlaanderens populairste barman (Tim stond jarenlang achter de toog in discotheek Carré, nvdr).

Katrien richtte, samen met ex-deelneemsters Reshum en Cindy, de meidengroep 'Seduced' op. Ze hadden één top-10-hit met 'Venus'. Daarna werd het stil rond haar.

Heden: 

temptation island tim en melissa

Nu lijkt Tim z'n wilde haren kwijt. Begin 2016 vroeg hij zijn 12-jaar-jongere vriendin Melissa Vingerhoed ten huwelijk in Thailand. In mei het jaar daarop stapten ze in het huwelijksbootje. Enkele maanden later kwam er ook een zoontje Louis bij! Well done Tim & Melissa!

Extra: Melissa deed in 2013 een gooi naar het Miss België-kroontje maar als tweede eredame greep ze er net naast.

temptation island katrien schotte

Katrien beviel in 2005 van haar eerste kindje. Samen met haar toenmalige vriend Emmanuel kreeg ze een zoontje Quinten. De twee waren helaas niet meant to be en gingen later uit elkaar. Katrien vond opnieuw geluk bij Manu. Uit deze relatie kwam dochtertje Renée, maar jammer genoeg lijkt het er niet op dat ze nu nog samen zijn. Momenteel is Katrien aan de slag als zorgjuf.

2/

Björn (39) & Bianca (34)

temptation island bianca en bjorn

Ook dit beruchte koppel mag niet ontbreken aan ons lijstje. Bianca en Björn namen deel aan het vijfde seizoen van Temptation Island (2006). Björn bleef trouw aan zijn vriendin, maar Bianca had een wazige sekspartij in het zwembad. Tijdens het laatste kampvuur laaiden de gemoederen dan ook hoog op. De twee gingen uiteindelijk als "vrienden" uit elkaar. Bianca kwam nog even in de spotlights toen bleek dat ze er een dubbelleven als prostituee op nahield. Daarna werd het behoorlijk stil rond de twee. In 2009 haalde Bianca wel nog een keer uit naar haar ex-vriend: "Björn sloeg me en dwong me tot prostitutie", klonk het in Dag Allemaal.

Heden:

temptation island Björn

Björn heeft zijn banden met de media volledig verbroken. Uit zijn Facebookpagina blijkt dat hij momenteel vrijgezel is en nog steeds houdt van een stevig feestje. Zo kon je hem in 2015 tegen het lijf lopen op Tomorrowland.

Ook Bianca houdt zich al jaren op de achtergrond. Geen artikels, Facebook- of Instagramposts die ons meer info konden verschaffen. De laatste update dateert vanuit 2009. Toen had ze zich net met haar zoontje Jaimy (1,5) en nieuwe vriend Dave gesetteld.

3/

Gringo (37) & Ciska (39)

temptation island gringo en ciska

Dankzij deze twee werd het zesde seizoen van Temptation Island er één om nooit meer te vergeten. De namen Gringo en Ciska staan dan ook nog steeds in ons geheugen gebrand. Nadat Ciska zich aan triootje waagde, zagen we de échte Gringo en speelde hij het geestige spelletje 'kussen, likken, bijten en zuigen'. De productie probeerde nog een verzoeningspoging op poten te zetten maar Ciska had het verkakt. De geplande verloving werd afgeblazen en het koppel leek geschiedenis. Maar niets was minder waar! Een dag nadat kijkend Vlaanderen het triootje te zien kreeg, vroeg Gringo zijn Ciska ten huwelijk op MNM. Het antwoord? Een volmondige "jok".

temptation island trouw ciska gringo

Heden: 

temptation island gringo debby

In 2012 zonk het huwelijksbootje van Gringo en Ciska. De oorzaak van de breuk werd nooit bekendgemaakt. Wel weten we dat Gringo in 2016 hertrouwde met een zekere Debby en de twee lijken verzot op elkaar. Dat blijkt niet alleen uit de happy pictures van het koppel, maar ook uit de gedeelde Facebookpagina.

temptation island ciska

Ciska liet niets meer van zich horen. Ze is niet actief op social media en lijkt wel van de aardbol verdwenen.

4/

Jürgen (29) & Natalie (32)

temptation island jurgen en nathalie

De prijs voor 'grootste klootzak allertijden' ging in seizoen zeven naar Jürgen. Terwijl Nathalie de harten van de kijker veroverde, maakte Jürgen zich niet bepaald sympathiek. Zo bleek dat hij in 2001 een ambulancier in coma sloeg en dat hij al meerdere slippertjes had begaan, nog voor Temptation Island. Nathalie zocht op haar beurt troost bij verleider Redwan maar ging nooit over de schreef. Jürgen vond een soulmate in één van de verleidsters en liet samen met haar matching tattoos zetten. De twee gingen tijdens Temptation Island uit elkaar.

Heden:

temptation island nathalie peeters

Na Temptation Island zocht zowel Nathalie als Jürgen de liefde bij iemand anders. De brunette wist in de zomer van 2009 Antwerp-keeper Vincent Van Trier te strikken. Hoelang de relatie stand hield of wanneer ze uit elkaar gingen, is onduidelijk. Uit haar relatiestatus op Facebook kunnen we opmaken dat Nathalie momenteel in een relatie is. Deze houdt ze echter goed verborgen voor de media en buitenwereld.

temptation island jurgen

De meest positieve ontdekking van de dag is Jürgen. Hij is een gerenommeerd food photographer en heeft maar liefst drie kinderen (twee jongens, één meisje) samen met zijn vroùw Magaly. Sinds oktober 2009 vormen de twee een stel en ze zijn overduidelijk dol op elkaar. Zo zien we het graag!

5/

Extra weetje:

temptation island steve stephanie

Dit koppel herinner je je ongetwijfeld ook! Steve die harteloos zei dat zijn vriendin qua uiterlijk 'er wel mee door kon' en Stephanie die, in al haar naïviteit, verzot bleef op haar vriendje. Verleidster Sandy speelde haar kansen mooi uit en binnen de kortste keren was Steve smoorverliefd op haar. Iedereen dacht dat deze relatie einde verhaal was, maar in 2010 verbaasde het koppel heel Vlaanderen met de aankondiging van hun eerste kindje. Meisje of jongen? Een naam? Dat kwamen we helaas nooit te weten.

LEES OOK: Onthuld: aan deze voorwaarden moet je voldoen Temptation Island vrijgezel te worden

LEES OOK: Wat zegt jouw social media over je relatie? 

LEES OOK: Test: wat zegt je slaaphouding over je relatie?

Editor: Jolien Meulders