WATCH: gloednieuwe trailer van ‘Beauty and the beast’

Geüpdatet op 6 mei 2019 door Claire
WATCH: gloednieuwe trailer van ‘Beauty and the beast’

Afgelopen najaar onthulde Disney al een eerste trailer van 'Beauty and the beast', de verfilming van de iconische tekenfilm met Emma Watson in de hoofdrol. Maar om het lange wachten wat te verzachten, is er nu een tweede trailer die meer prijsgeeft over de film. Al weet iederéén natuurlijk hoe die zal eindigen. 

Op 22 maart is het zover: dan zitten wij voorzien van popcorn en ander lekkers op het puntje van onze bioscoopstoel, klaar voor de openingsscène van de (zéér) langverwachte live action versie van 'Beauty and the beast'. De eerste trailer lichtte al een tipje van de sluier op, en toonde al hoe Belle, het beest, Gaston én de levende inboedel van dat behekste kasteel eruit zullen zien. Maar met deze tweede trailer krijgen we een uitgebreidere sneak peek van de film, waarin Dan Stevens verstopt zit in het beestenpak en Luke Evans de ijdele hotte Gaston speelt.

Beauty and the beast disney belle movie film emma watson dan stevens beest

Zo kunnen we al proeven van de beroemde bibliotheek dans-scene, waarbij de gouden baljurk van Belle in het rond ruist op de tonen van het romantische 'tale as old as time', dat deze keer werd ingezongen door Ariana Grande en John Legend. Ewan McGregor, Emma Thompson en Ian McKellen zorgen voor de stemmen van Lumière, Mrs. Potts en Cogsworth, de butler die werd omgetoverd tot klok. Bijna was ook Ryan Gosling gestrikt voor dit project, maar hij gaf voorkeur aan 'La La Land' (ook een aanrader!), terwijl Emma Watson die film dan weer moest weigeren omdat hij niet te combineren viel met deze prent.

Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat, en oefenen alvast om weer luidkeels te kunnen meezingen. 'Tale as old as time, song as old as rhyme, beauty aaaand the beeeeast." We kunnen niet wachten!