schok: dit moet je weten over de zoon van Chuck en Blair

Gepubliceerd op 17 oktober 2016 door Isabelle
schok: dit moet je weten over de zoon van Chuck en BlairGOSSIP GIRL-- 'New York, I Love You XOXO' -- image GO610D_0017 Pictured (L-R): Leighton Meester as Blair Waldorf and Ed Westwick as Chuck Bass -- Photo: Giovanni Rufino/The CW -- © 2012 The CW Network. All Rights Reserved.

Hardnekkige Chair fans zullen het niet graag horen, maar Gossip Girls favoriete koppel moest eigenlijk niet bestaan. En zo loopt het af voor hun zoon... 

Josh Swartz, het brein achter de reeks, klapt in een interview met Vulture uit de biecht over Chuck Bass en Blair Waldorf. Chuck was oorspronkelijk als ultieme antagonist gecast en zijn rol bestond er vooral uit andere personages aan te randen (Serena: check!), kapot te maken (Jenny: check!) en levens in het algemeen miserabel te maken (Vanessa: check!). Een missie die hij deels ter harte nam, maar reeds na enkele afleveringen bleek de bad boy -en dan vooral met dank aan zijn charismatische vertolking door Ed Westwick- wel aan te slaan bij het grote publiek. Prompt begonnen enkele scriptschrijvers te dromen over een romance met Blair, dat andere sympathieke booswicht. Zo geschiedde, maar oorspronkelijk zou het slechts bij een passionele affaire blijven. Al snel bleek er meer chemie dan verwacht tussen beide personages. Ze overleefden een bijna fataal auto ongeluk, een royal wedding, heel veel roddel en achterklap, meer bedrog dan goed is voor een koppel én zelfs een schietpartij. Dat verdient een romantisch trouwpartijtje met blauwe jurk!

chuck-bass-blair-waldorf-huwelijk

(By the way: wij hebben zo ons eigen idee over de relaties in Gossip Girl en daarbuiten. Ontdek hier waarom wij Chuck Bass met Cersei Lannister zouden koppelen en andere verrassend passende TV-duo's!)

henry-bass

Hoe het hen verder vergaat? Gossip Girls allerlaatste scène toont hoe ze samen met hun zoontje Henry het huwelijk van Dan en Serena bijwonen. Wij waren het bestaan van kleine Henry volledig vergeten, maar nu duiken foto's op van zijn tijd op de set. Acteur Alex Bento speelde de kleine uk en was duidelijk razend populair bij zijn TV-ooms en -tantes. Ontdek hier hoe Henry Serena en co rond zijn vinger weet te winden:

Schwartz verklapt alvast dat Henry later ook op St Jude's zal schoollopen en dat hij, gezien zijn fatale genen, voorzien is van mooie looks, maar vooral van een duivels brein en een dubbele portie venijn. Laat je dus niet misleiden door zijn engelachtige uiterlijk, dat belooft voor de nieuwe generatie gossip kids...!

Het is niet de eerste keer dat TV-makers gaandeweg het lot van hun personages aanpassen. Ook een Friends koppel zou het oorspronkelijk niet halen: ontdek hier de gruwelijke verhaallijn die voor Chandler en Monica was weggelegd...