Zo moest Friends normaal eindigen

Geüpdatet op 13 juni 2019 door Isabelle
Zo moest Friends normaal eindigen

Friends oorspronkelijke 1

Nieuw in de categorie „vreselijk plot dat gelukkig net op tijd werd gewijzigd”: het scheelde niet veel of Friends’ Monica en Chandler waren nooit een koppel geweest.

Enkele maanden nadat de makers van Pretty Woman dit horroreinde wereldkundig maakten, doet ook Friends bezielster Marta Kauffman een boekje open over haar beroemde TV-reeks. De liefde tussen kneusjes Monica en Chandler zou oorspronkelijk bij een flirt blijven. De twee zouden tijdens Ross’ Londense huwelijk met Emily even samen in bed belanden, een paar goeie grappen lossen en daarna elk weer hun eigen weg gaan. Een plot dat echter buiten de reacties van het publiek was gerekend. Blijkbaar werd de Londen aflevering opgenomen voor een live audience, dat vanaf de eerste kus zodanig bleef juichen dat het de makers van de show op een nieuw idee bracht: misschien zat er toch toekomst in een Geller-Bing huwelijk? Eind goed al goed voor de twee grappenmakers.

Pittig detail: voor Ross en Rachel zagen de makers al van het prille begin een happy end -de eindeloze hoogtes en laagtes, relatiepauzes-met-ernstige-gevolgen en huwelijken met derden kwamen er enkel en alleen om ons te tergen…

Ook Titanic had oorspronkelijk anders moeten eindigen, ontdek hier hoe het Jack en Rose had kunnen verlopen!